SENEST SET
FAVORITTER

Voldgade 10, 8700 Horsens

VELDREVET OG FLOT UDLEJNINGSEJENDOM

6.998.000,-
5,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: PEJ196E

YDERST VELHOLDT UDLEJNINGSEJENDOM MED MEGET FLOTTE LEJLIGHEDER

Her er muligheden for at erhverve en super, ordentlig og gennemrenoveret ejendom med 6 gode regulære lejligheder samt udlejet depotrum i kælderen. Ejendommen kan driftes som den overtages fra dag et, uden store forestående investeringer. Ejendommen ligger i et godt og roligt kvarter, med mange ejerboliger og få lejeboliger.

Der er gode parkeringsforhold i gaden som aldrig er fyldt op. Ejendommen ligger velplaceret i forhold til banegården, handelsskolen og VIA University College. Endvidere er ejendommen godt placeret i forhold til adgang mod E45, samt tæt ved Nørrestrands fantastiske natur. Især roen i området er noget der bemærkes af deltagerne ved hvert åbent hus i forbindelse med udlejning af lejlighederne.

Beboersammensætningen og valg af lejere, er noget der er gjort meget ud af at vælge rigtigt hver gang der har været en flyttelejlighed. Der er således aldrig blevet lejet ud til 'den første den bedste', men alle lejligheder er lejet ud efter et åbent hus med individuelle mødetider, hvor nuværende udlejer har haft god mulighed for at tale med de forskellige ansøgere, og vælge den kandidat udlejer vurderer som den bedste. Det betyder at ejendommen er fantastisk velfungerende med vægt på gode forhold og gensidig respekt, både mellem ejendommens beboere og mellem lejere og udlejer. Alle tager hensyn til hinanden, mens god dialog og positiv kommunikation er nøgleord.

Lejlighederne har altid været lette at genudleje ved fraflytninger, og nuværende udlejer har således aldrig haft tomgangsperioder i en eneste af lejlighederne, ud over mens renoveringer har pågået. Nuværende udlejer, som er uddannet tømrer og bygningsingeniør, har ejet ejendommen siden 2005. I denne periode har ejendommen indvendigt gennemgået en gennemgribende renovering, herunder fjernelse af bagtrappen i 2010,der muliggjorde etablering af nye badeværelser til alle lejlighederne, samt inddragelse af loftrum til beboelse. Intet af det der er blevet renoveret, er blot blevet 'sminket'. Når der er renoveret, er der renoveret helt i bund, og eksempelvis alle skjulte VVS-og elinstallationer udskiftet.

Hovedejendommen er en god solid murstensejendom fra 1910. Taget gennemgik i 2021 et stort tjek for omkring kr. 100.000, hvor taget blev renset ned og algebehandlet, nye fugleklodser ilagt i rygningen, enkelte plader udskiftet, nye inddækninger etableret op ad brandmure og tagterrasse mv. Ikke fordi der havde været utætheder, men som rettidig omhu og generelt vedligehold. Taget forventes herefter fortsat at have mange gode år i sig. Til alle lejemål hører der eget aflåseligt kælderrum samt mulighed for henstilling af cykel i kælder. Der er endvidere installeret vaskemaskine og tørretumbler i kælderen, som kan benyttes af ejendommens beboere mod betaling.

Huslejen er ikke kunstigt pumpet op, men ligger i den lave ende af gennemsnittet i byen, mens lejlighederne standsmæssigt ligger i den højeste ende af gennemsnittet i byen. Bemærk at vand er inkluderet i lejen, som gør at huslejen reelt er lavere pr. m2. Der er derfor god luft til den kommende fine indeksregulering i januar 2023, sammenlignet med mange andre ejendomme i byen, uden at huslejen pludselig er alt for høj i forhold til markedsniveauet (som jo generelt også vil stige januar 2023).

Kontakt Min Bolighandel Horsens for udførligt salgsmateriale inkl. de renoveringer der er foretaget i hver lejlighed.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
408.564,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.009,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.619,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
135,-
Pris i kr.
6.998.000,-
Afkast %
5,03 %
Kr./m²
17.279,-

Lokalet

Etage areal
405 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
394 m²

Faciliteter

Depotrum
Kælder
Loftrum
Parkeringsforhold

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere