SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 198, 8700 Horsens

Projektejendom centralt i Lund, Horsens

7.450.000,-
0,10 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302024

 

Projektmulighed på en central grund i Lund, Horsens. Grunden andrager 5.564 m², og der er pt. bebygget 414 m² bolig/ erhverv på ejendommen.
Der er udarbejdet et muligt projekt som strækker sig over 2 etaper. 1. etape består af 4 butikslejemål, ét kontorlejemål og 4 boliglejemål. 2. etaper består af 20 boliglejemål.
Projektet har en super god beliggenhed i midten af Lund med byens detailhandel omkring sig, herunder særligt Brugsen på den modsatte side af vejen. Projektet har en fin fordeling mellem erhverv og bolig, men der vil i henhold til lokalplanen være mulighed for at opføre boliger i hele projektet.
Lund er et stærkt vækstområde med en god placering i forhold til adgangen til E45. Byen har alle faciliteter med skole, sportsanlæg, detailhandel mv. Der er tale om et attraktivt område med mange tilflyttere.
Ser vi på projektets „konkurrenter“ er der ikke opført udlejningslejligheder i stor stil, hvorfor projektet vurderes at have gode udlejningsmuligheder. Lejersegmentet for boligerne vurderes at være unge som ældre og enlige eller familier.
Erhvervsdelen i etape 1 er opdelt i detailhandel i stueplan og kontor på 1. sal. Der er interesse fra flere lejere til både kontoret og detaildelen, som kan forhandles nærmere.
Køber overtager projektet med godkendt lokalplan og det udarbejdede projektforslag.
Byggeretterne sælges uden moms, da der er eksisterende funktionel bebyggelse på grunden. Grunden overtages uden lejere eller andre forpligtigelser.
Lund - Danmarks hurtigst voksende landsby
Lund by har de senere år været under en stor forvandling. Det mindre landsbysamfund har vokset sig større. Familier er i stigende omfang blevet tiltrukket af byens mange aktiviteter samt den praktiske beliggenhed få minutter fra motorvejen E45.
Udviklingen i Lund tog fart i starten af det nye årtusinde. I Lund er der lavet flere nyere udstykninger. Udviklingen i Lund matcher det stigende indbyggertal og skolen er udvidet således den i dag tilbyder undervisning til og med 9. klasse. Lige ved siden af skolen ligger desuden specialskole og Lund IF. Indbyggertallet er de seneste 10 år vokset fra 1.829 til 2.757, hvilket giver en imponerende vækst på + 50,7 %, som også er Danmarks højeste.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
7.450.000,-
Afkast %
0,10 %
Kr./m²
2.683,-

Lokalet

Etage areal
2777 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5564 m²

Faciliteter

Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere