SENEST SET
FAVORITTER

Bankagervej 82, 8700 Horsens

Flot nyopført rækkehus-investeringsejendom

22.350.000,-
4,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2204067

Flot nyopført rækkehus-investeringsejendom - fuldt udlejet med venteliste

Ejendommen indeholder 9 rækkehuse bygget af Milton Huse. Rækkehusene er fordelt på 2 bygningsdele, der indeholder henholdsvis 4 og 5 boliger af 100 m². Til hver bolig hører udhus på 3 m² samt lille sydvendt have.

Rækkehusene er hver især indrettet som et 4-værelses rækkehus med bryggers, badeværelse, 3 værelser samt stor stue / køkken-alrum i åbent plan. Køkkenet er med ovn, kogeplade, emhætte og opvaskemaskine. Gulvene er lyse gulve og fliser. Væggene er fuldspartlet og malet i en råhvid farve.

Ydervæggene er opført med lyse mursten. Tagkonstruktionen er opført med sorte betontagsten. Lofter er hvide gipslofter. Vinduer og døre er i træ/aluminium. Tagrender og nedløb er udført i stål.

Byggeriet er opført i henhold til gældende lovgivning, herunder BRkrav, samt i god gedigen kvalitet og solid håndværksmæssig udførelse af Milton Huse.Mod Bankagervej er der stor fælles parkeringsplads.

Ejendommen er beliggende i veletableret attraktivt villakvarter lige overfor Bankagerskolen og idrætsanlæg. Ca 300 meter til Føtex ligesom der er kort afstand til daginstitutioner.

Ejendommen kan købes i ejendomshandel eller ved selskabsoverdragelse. Ved selskabsoverdragelse kan medfølge udskudt skat på kr. ca. 1,7 mio.

Ejendommen er ejet af selskabet Solsikkevej 18 ApS. Rækkehusene købes således ved overdragelse af selskabet Solsikkevej 18 ApS.

Der afholdes ikke tinglysningsafgift til skøde, såfremt ejendommen købes ved overdragelse af selskab. Køber afholder egne omkostninger til revisor/advokat og eventuelle øvrige rådgivere i forbindelse med selskabsoverdragelsen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.084.008,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.204,-
Årlige driftsudgifter kr.
142.946,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
22.350.000,-
Afkast %
4,28 %
Kr./m²
24.833,-

Lokalet

Etage areal
900 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2640 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gipslofter
Parkeringsplads
Sydvendt
Køkken

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere