SENEST SET
FAVORITTER

Nørrebrogade 106, 8700 Horsens

Flot moderniseret boligudlejningsejendom

2.295.000,-
6,21 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301914

Flot moderniseret og renoveret boligudlejningsejendom til attraktiv pris!

På Nørrebrogade finder du denne yderst velholdte og flot renoveret ejendom, som siden 2017 har fået nyt tegltag, nye zinkkviste og det meste af ejendommen er blevet omfuget. Desuden vil soklen fremstå nypudset inden ejerskifte. Ejendommen er delt op i 2 selvstændige lejligheder, hvor lejligheden på 1./2. sal er blevet totalrenoveret med nye fyrplankegulve, nyt køkken, nye bademøbler på 1. sal og etableret ekstra badeværelse på 2. sal.
Lejligheden i stueplan indeholder: mellemgang som entré med plads til sko og overtøj, 2 stuer en-suite, køkken, værelser og badeværelse. Fra soveværelset har du adgang til en uopvarmet udestue, hvorfra du træder videre ud på terrassen og haven. Lejligheden på 1./2. sal indeholder: mellemgang som entré, to stuer en-suite med udgang til altan og new-yorker væg. Flot køkken, badeværelse samt værelse der i dag benyttes som kontor. 2. salen er indrettet som et stort soveværelse med walk-in samt ny etableret badeværelse. Fra 2. sal har du den skønneste udsigt over Nørrestrand.
Desuden findes en god og tør kælder med tre store disponible rum til diverse opbevaring eller som hobbyrum, samt mindre vaskerum med plads til vaskemiljø. Herudover findes to gode garager samt et mindre redskabsskur.
Ejendommen er beliggende i Horsens nordlige bydel, der er kendt for sine skønne omgivelser ved fugle- og naturreservatet Nørrestrand. Fra villaen er der gåafstand til skole, dagligvareindkøb, privat dagpleje og daginstitutioner, centrum og Forum Horsens og kulturinstitutionen 'Fængslet', hvor mange kulturelle arrangementer løber af stablen.
Desuden er der cykelafstand til banegården og 5 min. kørsel til motorvej.
Ejendommen overtages tom for lejere.
Alt i alt en spændende ejendom med en god beliggenhed i Horsens – for investoren eller for dig som ønsker at have mulighed for at bo billigt med udlejning, 2 familiegenerationer som ønsker at bo sammen, m.m.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
180.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
800,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.482,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
167,-
Pris i kr.
2.295.000,-
Afkast %
6,21 %
Kr./m²
10.200,-

Lokalet

Etage areal
225 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
593 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Kælder
Redskabsskur
Tegltag
Hobbyrum
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere