SENEST SET
FAVORITTER

Sundvej 27, 8700 Horsens

Liebhaverejendom i Horsens C

10.800.000,-
3,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301917

 

Ejendom her har været på familiens hænder gennem de seneste 3 generationer - nu får du mulighed at erhverve denne utroligt flotte og velbeliggende ejendom.
Der er her tale om en boligudlejningsejendom på samlet 696 m². Ejendommen er en meget flot hjørneejendom beliggende på hjørnet af Sundvej og Bøghsgade i det centrale Horsens.
Bygningen er opført i 1930 og ombygget i 1973, og er en gedigen rødstensejendom. Fra du træder ind i opgangen, oser ejendommen af kvalitet og flotte detaljer.
Ejendommen indeholder 7 flotte herskabslejligheder på hhv. 90 m², 102 m² og 120 m². Lejemålene på 90 m² og 102 m² er 3-værelses, mens lejemålet på 120 m² er en 4-værelses penthouselejlighed.
Lejlighederne fremstår alle i god stand med pæne og funktionelle køkkener og badeværelser.
Lejligheden stuen tv er ledig og er ikke forsøgt genudlejet. Sælger bor selv i lejligheden på 3. sal, som fraflyttes i forbindelse med salget. De øvrige lejemål er udlejet til en gennemsnitlig leje på blot kr. 713 pr. kvm.
Ejendommen er i lejemæssig forstand et storhus med heraf følgende hensættelse til vedligeholdelseskonti hos
Grundejernes Investeringsfond. I afkastberegningen er der således hensat kr. 166 pr. kvm. til vedligeholdelse. Ejendommen har en god og tør kælder. Oprindeligt har der været beboelse i kælderen og i BBR er 75 kvm. registreret som dyb kælder. Der kan være mulighed for genetablering af lejlighed i kælderen med heraf øgede lejeindtægter, hvilket dog ikke er kommunalt undersøgt.
Bag ejendommen er der opført en carport med plads til 5 biler, samt grusbelagt område med mulighed for parkering for lejerne.
Samlet set er der tale om en meget attraktiv ejendom i Horsens, som kun sjældent bliver sat til salg. Og har du drømt om at bo i en penthouselejlighed med en flot udsigt over by og fjord, så kan du flytte ind på 3. sal.
Ejendommen er beliggende på Sundvej 27, og har en god beliggenhed i Sygehuskvarteret, som er et meget populært område i Horsens.
Fra ejendommen er der meget kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Der er 1 km. til strøget og centrum, 600 meter til den nyudviklede havn, hvor der også er mulighed for indkøb, 700 meter til Langelinie, hvor der er gode muligheder for at bade, sole og lege. Desuden er ejendommen beliggende ved siden af Lunden, hvor der kan nydes koncerter og meget andet.
50 meter fra ejendommen er der det nærmeste busstoppested, som kan tage dig ned til banegården og det nye Campus, som ligger kun 2 km. fra ejendommen.
Kontakt os på tlf. 7026 4044 for en nærmere drøftelse af mulighederne i ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
562.668,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
808,-
Årlige driftsudgifter kr.
200.640,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
288,-
Pris i kr.
10.800.000,-
Afkast %
3,40 %
Kr./m²
15.517,-

Lokalet

Etage areal
696 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
516 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Parkering
Køkken

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere