SENEST SET
FAVORITTER

Fjordsgade 23, 8700 Horsens

Renoveret boligudlejningsejendom

3.250.000,-
4,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KOE1505

2 meget pæne lejligheder med højt til loftet

John Frandsen Erhverv Trekantområdet udbyder renoveret boligudlejningsejendom med 2 meget pæne lejligheder til salg.
 
Fantastisk beliggenhed med den perfekte kombination af liv og rolige omgivelser. Alle byens faciliteter ligger indenfor gåafstand, og ejendommen er bl.a. placeret lige i mellem det nye havnemiljø med det kommende havnebad og byens gågade, hvor der begge steder emmer af liv. Men med ejendommens beliggenhed i yderste række på Fjordsgade ligger det frit med en fantastisk udsigt fra både altan, terrasse og have til det flotte grønne område ved Østre Kirkegård. Derudover er der også stisystem til husets baghave, så man kan komme bagom med cykler, haveaffald eller andet. Hjemmets placering er derudover også i særdeleshed optimal for pendlere, da der også er kort afstand til motorvejsnettet og Horsens Station.
 
Facaden er renoveret og præsentere sig rigtig flot. 
 
Ejendommen er opført med 3 etager samt kælder. Kælderen er indrettet med tre store disponible rum, hvoraf det ene anvendes til vaskerum.
 
Lejligheden i stueetagen er indrettet med nyere køkken, rummelig spisestuen med et flot lysindfald gennem de gulvlange vinduer. Fra stuen er udgang til en lille hævet terrasse med adgang direkte til terrassen/baghaven. Derudover indeholder lejligheden et værelse samt toilet og bad.
 
Den øverste lejlighed fordeler sig på både 1. sal og tagetagen. Førstesalen er indrettet med et skønt køkken samt spisestue, stue og værelse i en lignende planløsning til stueetagen. Fra stuen er ligeledes udgang til en solrig altan. På 2. sal ligger de to værelser, der begge er lyse og rummelige med karnap samt badeværelset.
 
Bag bygningen findes en stor terrasse samt baghave med flotte beplantninger og græsarealer. Ligeledes findes et større skur og et orangeri.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
180.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.059,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.203,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
266,-
Pris i kr.
3.250.000,-
Afkast %
4,15 %
Kr./m²
19.118,-

Lokalet

Etage areal
170 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
226 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Kælder
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere