SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 7, 8700 Horsens

Udlejet 2-værelses ejerlejlighed

750.000,-
3,41 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Henning Reinholdt
Telefon +45 3052 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6981625

Den aftalte månedlige husleje udgør kr. 4.406,- + vand og varme

Denne 1. sals lejlighed henvender sig til investoren, der søger en ejerlejlighed med udlejning for øje. Lejligheden, der er en del af en velfungerende ejerforening på 8 enheder, er for nuværende udlejet til lejer, der fortsætter lejemålet ved ejerskifte. Den aftalte månedlige husleje udgør kr. 4.406, - + vand og varme.

Ejendommen, hvori lejligheden er beliggende, er opført i 1955 og ses med en klassisk rød facade i tegl. Ejendommen vedligeholdes løbende, og som seneste istandsættelser og vedligeholdelsestiltag, kan nævnes; nye hoveddøre og installation af dørtelefoner i 2015, nye branddøre i kælder samt til de respektive lejligheder i 2017, renovering af opgang i 2018 samt installation af fjernvarme i 2019. Tag samt tagrender forventes at skulle skiftes inden for en kortere årrække. Det er planen at udgiften hertil skal finansieres gennem løbende tilsidesættelser. Der tilsidesættes for nuværende 200 kr. pr. medlem pr. måned til nyt tag. De månedlige fællesudgifter udgør herudover kr. 2.000, - inkl. kr. 500,- aconto varme.

Lejlighedens BBR boligareal udgør 57 m2 og rummer en entré/fordelingsgang, køkken, stue, badeværelse samt soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til mindre altan.
Til lejligheden hører blandt andet brugsretten til et større kælderrum, som tidligere har fungeret som accessorisk enkeltværelse. Her er altså god plads til diverse opbevaring. Herudover har foreningens medlemmer brugsret til vaskeriet i kælderen.
Lejligheden kan købes med mulighed for hurtig overtagelse.

Danmarksgade er beliggende i det centrale Spedalsøkvarter, i gåafstand til langt det meste, herunder Søndergade – Danmarks bredeste gågade med butiks- og caféliv, banegården og Bygholm Park. Kulturlivet på Fængslet, sportsbegivenheder på Casa Arena og Forum, samt koncerter i Lunden kan desuden også nås på gåben eller på en kortere cykeltur. På Danmarksgade er man i sandhed tæt på det meste!

Lyder ovenstående interessant, så kontakt RealMæglerne Horsens – Henning Reinholdt ApS på tlf. 72 16 17 00 eller på 8700@mailreal.dk og bestil en fremvisning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
52.872,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
928,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.269,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
478,-
Pris i kr.
750.000,-
Afkast %
3,41 %
Kr./m²
13.158,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
57 m²
Sekundært areal
12 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Kælder
Køkken
+Mere

Teknik

Dørtelefon
Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere