SENEST SET
FAVORITTER

Fjordsgade 23, 8700 Horsens

Investeringsejendom

3.495.000,-
4,48 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115439

Flot og velbeliggede ejendom

Investeringsejendom med 2 lejligheder.

Særdeles charmerende ejendom med herskabeligt udtryk beliggende i det mere og mere attraktive sygehuskvarter - DEN ØSTLIGE BYDEL. Ejendommen er totalrenoveret i 2015. Nyt tag, nye vinduer, nye kviste, afhøvlede gulve, fjernvarme, ny opgang er blandt de forbedringer der er udført.

Fra huset er der gåafstand til de dejlige grønne arealer ved Østre Kirkegård og det pulserende sommerliv ved Langelinie med badestrand og masser af udendørs faciliteter. Havneområdet udvikler sig fortsat og om nogle få år når det hele er færdigt, vil det blive et endnu mere attraktivt område at bo i. Ønsker man at benytte det pragtfulde liv i midtbyen, på gågaden og i de hyggelige cafegader - vil en spadseretur på 15 minutter være nok.

Kælderen indeholder 3 gode disponible rum til opbevaring samt et vaskerum med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Der er fra kælderen 2 udgange til den lille hyggelige gårdhave som grænser op til Østre Kirkegård, hvor der forefindes 31 m² udhus.

I lejligheden i stuen på 85 m² finder du et toilet med håndvask samt et særskilt baderum med brusebad - køkken med god skabsplads - lækker stor spisestue med udgang til dejlig terrasse samt opholdsstue. I begge stuer er der flotte plankegulve - sidst men ikke mindst et dejligt stort soveværelse.

1. salens lejlighed på 141 m² indeholder entre med plads til sko og overtøj - pænt lyst køkken med god skabsplads - stue med brændeovn og udgang til altan - 2 værelser/stuer adskilt af fransk dobbeltdør - øverst i tagetagen inder vi soveafdelingen som rummer 2 rigtig store værelser samt badeværelse med toilet, håndvask og badekar.

1. sals lejligheden i 2 plan, bliver ledig for køber.

En utrolig flot ejendom med beliggenhed og charme i særklasse!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
193.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
854,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.153,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
156,-
Pris i kr.
3.495.000,-
Afkast %
4,48 %
Kr./m²
15.465,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
226 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
226 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Toilet
Gårdhave
Kviste
Opholdsstue
Plankegulv
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere