SENEST SET
FAVORITTER

Strandpromenaden 4C, 8700 Horsens

Projektejendom - offentligt udbud

140.000.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 115559

Attraktiv projektejendom på Horsens Nordhavn sælges nu i offentligt udbud

Attraktiv projektejendom på Horsens Nordhavn sælges nu i offentligt udbud.

Nordicals vurderer, at markedsprisen for ejendommen udgør kr. 140.000.000,00 (Vejledende kontantpris). Da ejendommen udbydes til salg i offentligt udbud, sker salg som udgangspunkt til højestbydende, eventuelt efter gennemført overbudsrunde.

Learnmark Horsens' ejendom på Strandpromenaden 4C sælges som projektejendom. Køber overtager ejendommen, som den er i dag, med mulighed for projektudvikling af ejendommen til anslået 41.000 m² nybyggeri som primært boliger, men der er, jfr. rammelokalplan, også mulighed for opførelse af detail og evt. dagligvare.

Projektmulighederne på ejendommen er underlagt lokalplan 2016-1; Rammelokalplan, Nordhavnen Horsens. Der er modtaget opgørelse af byggeretter fra Horsens Kommune i form af mail af 22.3.3022. Den samlede mulighed for bebyggelse opgøres her til 41.000 m²

Det anslås, at en del af en ny bebyggelse vil kunne opnå direkte udsigt over Horsens Fjord.

Ejendommen sælges uden ansvar for fejl og mangler.

Anden parket til fjorden, gåafstand til centrum, nabo til marinaen, Langelinie og det nye havnebad. Det er svært ikke at lade sig begejstre over beliggenheden, der følger med Strandpromenaden 4C, for den bliver ikke meget bedre.

Mod nord har du det gamle Horsens fra byens forrige storhedstid. De hyggelige, smalle gader, patriciervillaer og Lunden. På modsatte side af Strandpromenaden har du Horsens Sygehus og Østre Kirkegård. Mod øst og syd finder du den hyggelige marina og ikke mindst Horsens Fjord, som byder på både badevand og oceaner af aktiviteter til havs.

Marinaen har masser af særpræg og karakter, og de små fiskerhuse, som ligger side om side med nye luksuslejligheder, er en oplevelse for sig. Komplet med smugkroer, falmede tatoveringer og autentisk sømandscharme. Her er også butikker, ishus og en hyggelig restaurant - lige på kanten af Kattegat.

Mod vest ligger centrum, middelalderbyen, havnebadet og alt det andet, Horsens er kendt for.

Her er cirka 1,3 kilometer i fugleflugt til Torvet, 2,2 kilometer til banegården og 1,5 km til koncerterne ved Forum.

Beliggenheden hér forener det bedste, byen har at byde på, og området bliver kun mere attraktivt i takt med, at det bliver udviklet yderligere.

Horsens - en god investering
Både tilflyttere og investorer har længe haft et godt øje til Horsens, som siden 2003 har oplevet lutter positive takter på
indbyggersiden. En prognose udarbejdet af COWI viser, at indbyggertallet også fremover forventes at stige - fra 90.994
personer primo 2020 til 103.433 personer primo 2033. Det svarer til en samlet stigning i indbyggertallet på 13,7 procent. På landsplan ventes i samme periode en stigning i indbyggertallet på 5,2 procent.

Salget sker i henhold til cirkulære nr. 7 af 25.1.2010, Cirkulære om salg af statens faste ejendomme.

Sælger kan forkaste alle indkomne tilbud. Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb.

Tilbud må ikke indeholde betingelser udover betingelse om ny lokalplan samt tilbudsgivers bestyrelsesgodkendelse eller lignende, jfr. købsaftale.
Frist for afgivelse af købstilbud er den 31. maj 2022 kl. 12.00.
Alle henvendelser og afgivelse af købstilbud skal ske til Nordicals Horsens.

Købstilbud afleveres i lukket kuvert mærket "Tilbud på matr.nr. 1023 g Horsens Bygrunde" eller pr. mail til 8700@nordicals.dk med vedhæftet udfyldt tilbudsblanket samt dokumentation for at kunne stille sikkerhed, jfr. nedenfor.

Købstilbud skal være Nordicals Horsens i hænde senest den 31. maj 2022 kl. 12.00.

Tilbud skal være gældende indtil den 30. november 2022 kl. 12.00.

Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet hos Nordicals Horsens ved fristens udløb. De bydende har adgang til at overvære åbningen af tilbuddene og få oplysning om størrelsen af tilbuddene.

Købstilbud skal afgives ved brug af tilbudsblanket, som rekvireres hos Nordicals Horsens.

Den tilbudsgiver, hvis bud indstilles til accept, inden en uge efter, at sælger har meddelt, at man vil acceptere eller indstille buddet til accept, skal stille sikkerhed for 10 % af købesummen.

Salget sker som udgangspunkt til højestbydende, eventuelt efter gennemført overbudsrunde.

Det oplyses, at ingen tilbudsgiver kan rejse noget krav mod staten eller institutionen, hvis institutionen opgiver at videreføre salgsforhandlingerne eller, hvis institutionens indstilling om ejendomssalg ikke tiltrædes.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
305.619,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
26,-
Pris i kr.
140.000.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
12.107,-

Lokalet

Etage areal
11564 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
29774 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere