SENEST SET
FAVORITTER

Vågøvej 16, 8700 Horsens

Attraktiv erhvervsejendom

1,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301540

Attraktiv erhvervsejendom velbeliggende med let adgang til centrum og motorvej

På Vågøvej 16 i Horsens udbydes nu denne spændende ejendom.
Ejendommen udbydes i offentlig budrunde i henhold til cirkulære om salg af statens faste ejendomme.
Det offentlig udbud foregår iht. Cirkulære om salg af statens faste ejendommen CIR nr. 7 af 25/01/2010 og udbydes derfor i offentlig budrunde med en budfrist d. 31.07.2020 kl. 12.00.
Ejendommen overtages efter nærmere aftale.
Alle tilbud skal afgives på den særlige tilbudsblanket, der kan rekvireres hos medvirkende mægler. Tilbud skal være EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S i hænde senest ved fristens udløb.
Alle til handlen medfølgende bilag kan rekvireres ved henvendelse til mægler.
Sælger er ikke forpligtiget til at acceptere højeste tilbud, og kan forkaste samtlige indkomne tilbud.

Beskrivelse af ejendommen:
Hovedejendommen er opført i 1981/1985 og i 2012 opføres en tilbygning. Ejendommen har et samlet etageareal på 2.699 m² placeret på en grund på 6.734 m² beliggende nær Hattingvej, der er nyere tilkørselsvej til motorvej E45.
Bygningen benyttes idag til undervisningsformål for FGU som tilbyder forberedende grunduddannelse i teoretisk såvel som praktisk form, hvorfor store dele af ejendommens arealer er indrettet til faglokaler såsom maskinværksted, tømrerværksted, malerværksted og syværksted. Herforuden indeholder ejendommen flere administrative lokaler, klasselokaler, kantine, stort produktionskøkken samt flere toiletter og depotrum.
Hovedbygningen er opført omkring en hyggelig atriumgård, der er befæstet og delvis over-dækket. Den nye tilbygning er indrettet til værksted med portadgang samt musiklokale.
Ejendommen fremtræder i god vedligeholdt stand, og er i overvejende grad opført i røde mursten med eternittag.
Udenomsarealerne består af mindre grønt areal samt grusbelagt areal til parkering. På ejendommens tag har nuværende ejer bekostet et solcelleanlæg, der bidrager til ejendommens forbrug.
Foruden den nuværende anvendelse som undervisningsejendom vil det ud fra ejendommens udformning og beliggenhed være oplagt at udnytte ejendommen til domicilejendom for flere forskellige virksomheder.

Beskrivelse af området:
Ejendommen er beliggende i attraktivt industrikvarter i Horsens på sidevej til Hattingvej, som er nyere tilkørselsvej til E45 Horsens C. Ligeledes er der kort afstand til midtbyen.
Mange virksomheder søger lokaler til deres virksomhed uden for byen, som er let at komme til fra såvel midtbyen som motorvejsnettet. Dette er bl.a. en af grundene til at industriområdet her er særdeles attraktivt.
Den gode beliggenhed med nem adgang til offentlig transport, gode parkeringsfaciliteter og tæt ved overordnet vejnet, herunder motorvej E4 medfører at ejendommen og grunden rummer mange forskellige anvendelsesmuligheder.
Nærområdet er herudover præget af en god blanding af virksomheder med bl.a. virksomheder som; Amcor Flexibels, West Pharmaceutical, Aage Østergaard, Horsens PAVA, Autoskade Center Horsens, Flonidan med flere.

Ejendommen kan besigtiges efter aftale med ejendomsmægler René Sommer.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
1,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2699 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6734 m²

Faciliteter

Atriumgård
Depotrum
Kantine
Parkering
Toiletter
+Mere

Teknik

Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK