SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 6, 8752 Østbirk

Østbirk - 1.287 m² Blandet bolig og erhverv

2.595.000,-
7,19 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 19 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7027

God og velholdt erhvervs-/lager ejendom med tilhørende bolig/villa

God og velholdt erhvervs-/lager ejendom med tilhørende bolig/villa beliggende i fuldt udbygget erhvervs- og industriområde i Østbirk.

Området huser flere mindre værksteder og bilforhandlere såvel som større virksomheder som Velux, der er områdets største arbejdsplads. Området er et udpræget erhvervsområde, hvor der dog tidligere har været mulighed for bebyggelse af tilhørende boliger.

Ejendommen består af 5 bygningsdele opført fra 1972 - 1980, dog med senere tilbygning i 1996 (bygning 5 - lagerhal):

1. Beboelse
Boligdelen omfatter flot og velholdt 247 m² "A-hus" i 2 plan med hvidpudsede ydervægge og rødt tegltag - i stueplan indeholdende hall med forbindelsesgang/trappe, gæstetoilet, stort køkken / alrum med spisestue, stor og åben stue med brændeovn, stort bryggers samt 2 børne værelser. På 1. sal findes yderligere 4 værelser, alle af god størrelse, heraf det fungerende forældre soveværelse med stor walk-inn område og overdækket terrasse. På etagen findes yderligere stort badeværelse bl.a. med badekar. Boligen er i rigtig god stand, lys og venlig, med plads til den store og/eller pladskrævende familie. Fra huset er adgang til hyggelig, stille og indhegnet grøn have.

2. Værksted
Bygningen fungerer som værksted for ejer og er på 281 m² (se dog under bygning nr. 4) - udvendigt ligeledes med hvidpudsede ydervægge, med hele 4 porte og eternit saddeltag. Gulvet er af beton, og der findes flere auto lifte som kan overtages efter aftale. Foruden autoværksted findes her desuden kontor/kafferum, toilet med bad samt indbydende reception/modtagelse. Desuden mindre lagerfacilitet over kontorområdet.

3. Bilhandel/showroom
I forlængelse af værkstedet findes denne bygning på 132 m², der fungerer som mindre bilhandler/showroom med tilhørende kontor til f.eks. bilsalg. Ejendommen er med hvidpudsede ydervægge og store vinduesparter. Indvendigt med hvide lofter og betongulv.

4. Lager til værksted
Bygning 4 er beliggende i tilknytning til auto-værkstedet, og fungerer som lager for samme. Ejendommen kan med lethed ligeledes indrettes og benyttes som værksted, har bl.a. 2 porte og med mulighed for bilvask. Bygningen er på 189 m² med hvidpudsede ydervægge og fladt tag.

5. Lagerhal.
Sidst men ikke mindst findes denne store og rektankulære lagerhal på 438 m² der er udlejet til Velux. Ejendommen er med facadepaneler i metal profil og eternit saddeltag med ovenlysvinduer, herunder med betongulv og stor port. Der er ca. 3,5 meters loftshøjde ved ydervæggen og ca. 5 meter til kip.

Alt i alt pæne og velholdte ejendomme/bygninger og udenomsarealer, velegnet både som bruger- og investeringsejendom, der indbyder til mange anvendelsesmuligheder og med gode p-forhold til både erhverv og beboelse. Alle bygninger er enten fuldt udlejet eller benyttes af ejer, med mulighed for fuld udnyttelse ved overtagelse.

Østbirk er beliggende i naturskønt område omkring Mossø, mellem Horsens og Skanderborg. Fra Østbirk er der ca. 10 minutters kørsel til E45, hvorfra bl.a. Aarhus kan nåes indenfor ½ time.

Forslag til anvendelse

Bolig
Lager
Værksted
Bilforhandler
Showroom
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
303.384,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
236,-
Årlige driftsudgifter kr.
116.694,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
91,-
Pris i kr.
2.595.000,-
Afkast %
7,19 %
Kr./m²
2.016,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1287 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5000 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Brændeovn
Gæstetoilet
Hall
Lagerfacilitet
Velux
Reception
Saddeltag
Tegltag
Terrasse
Port
Køkken
Reception
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere