Strandvejen 26, 7130 Juelsminde

Liniepavillonen i Juelsminde sælges ved budgivning

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 28 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115021

Restaurant Liniepavillonen, der har den mest fantastiske beliggenhed i vandkanten på Juelsminde Havn, sælges nu ved budgivning

Liniepavillonen i Juelsminde sælges ved budgivning.

Restaurant Liniepavillonen, der har den mest fantastiske beliggenhed i vandkanten på Juelsminde Havn, sælges nu ved budgivning.

Frist til den 8. februar 2019 kl. 12.00. Alle bud afgives skriftligt til advokat Jens Glavind, Advokatfirmaet LRP, Løvenørnsgade 17, 8700 Horsens-

Ejendommen er oplagt til fortsat drift som restaurant ? evt. kombineret med privatbolig.

Alternativt har Hedensted Kommune indikeret sig positive for en alternativ udnyttelse af grunden - primært til boligformål, evt. op til 3-5 boliger i 1½ plan. Det bebyggede areal kan eventuelt udvides med 270 m², så samlet etageareal udgør ca. 700 m². Eventuelt i 1½ etage, dog max. 7 meter højt.

Restauranten:

Restauranten har indtil for nyligt været bortforpagtet. Da den ene part af forpagterparret desværre er afgået ved døden, kan ejendommen nu købes incl. service, maskiner og inventar, herunder fuldt udstyret køkken og møbler såvel inde som ude. Inventarliste kan rekvireres hos mægler.

Grunden - der er på 2.694 m²- omfatter en del af den nuværende parkeringsplads samt stranden lige bag ved restauranten. Der er således privat strand til ejendommen.

Bygningen er en gedigen træbygning med sortmalet træfacader og tagpaptag. Bygningen blev renoveret i 2000. I denne forbindelse blev der også tilbygget en stor udendørs terrasse med fantastisk udsigt over stranden og vandet.

Indretning:

Som restaurant er bygningen indrettet med hovedindgang fra parkeringspladsen, hvor der via entre er adgang direkte til restauranten, hvor der er plads til ca. 95 gæster. Der er direkte adgang fra køkken og personaleområder. På den udendørs terrasse er der tillige plads til 95 gæster. Der er både kundetoiletter og personaletoilet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.480,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
41,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
430 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2694 m²

Faciliteter

Køkken
Parkeringsplads
Terrasse
Udsigt
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;