SENEST SET
FAVORITTER

Aale Bygade 20, 7160 Tørring

FANTASTISK OG GENNEMRENOVERET EJENDOM MED 2 SELVSTÆNDIGE

1.295.000,-
8,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000317

FANTASTISK OG GENNEMRENOVERET EJENDOM MED 2 SELVSTÆNDIGE LEJLIGHEDER FANTASTISK OG GENNEMRENOVERET EJENDOM MED 2 SELVSTÆNDIGE

FANTASTISK OG GENNEMRENOVERET EJENDOM MED 2 SELVSTÆNDIGE LEJLIGHEDER
Nu har I mulighed for at erhverve jer denne skønne ejendom på Aale Bygade 20. Ejendommen byder på to lejligheder, som begge er renoveret i perioden fra 2008 til 2022. I stuelejligheden bliver I budt velkommen af en god og rummelig entre, med god plads til sko og overtøj. Entreen fungerer ligeledes som fordelingsgang, og til venstre når I husets køkken, som er indrettet med lyse elementer fra 2015. Her er både masser af bordplads, og god plads til et spisebordsarrangement. I forlængelse af køkkenet finder I lejlighedens første værelse, som er rummeligt, og bed et indbygget skab. Badeværelset tilgår I fra fordelingsgangen, og er indrettet i gode lyse materialer, med en god bruseniche, og god plads til vaskesøjlen. Lejligheden byder ligeledes på god stor stue med direkte udgang til den sydvendte terrasse. Slutteligt byder lejligheden på endnu et godt soveværelse. I lejligheden på første sal bliver I budt velkommen af trappeopgangen, hvor der forneden er god plads til sko og overtøj. Når I når op for enden af trappen er der to gode værelser på jeres venstre hånd, og et godt og rummeligt badeværelse på jeres højre hånd. På badeværelset er der god opbevaringsplads i de indbyggede skabe, og der er masser af plads til at klare vasketøjet. Turen fortsætter ind i den rummelige stue, i delvis åben forbindelse til køkkenet. Her er god plads til både hyggehjørnet med sofaen, men også til det store spisebord, når familien samles, og så er der herfra udgang til den skønne sydvendte altan, hvor solen altid kan fanges. Køkken er funktionelt indrettet, med masser af bord og skabsplads, og er i nogle flotte elementer fra svane. Slutteligt er der for enden af stuen et godt soveværelse med masser af plads. Udvendigt kan i se frem til en skøn sydvendt have. Her er masser af plads til sjov og leg. Ligeledes er der et godt redskabsrum, som også kan fungere som et lille værksted.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
144.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
655,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.499,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
157,-
Pris i kr.
1.295.000,-
Afkast %
8,39 %
Kr./m²
5.886,-

Lokalet

Etage areal
220 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
606 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Redskabsrum
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere