SENEST SET
FAVORITTER

Egholmvej 2, 7160 Tørring

Jordstykke - tæt/lav eller parceller

16.300.000,-
-0,19 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2116 XX XX Se nummer
E-mail xx@hinnerskovejendomme.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20HH969_

Fantastisk beliggenhed ved Gudenåen

Med en fantastisk placering i Midtjylland, med hele 600.000 arbejdspladser i en radius af 30 minutter, og midt i den skønneste natur, med Gudenåen som nærmeste nabo, ligger dette 85.441 m2. store jordstykke. En mindre del af jordstykket er solgt til Hedensted Kommune med henblik på opførsel af almennyttige boliger.

Jordstykket indeholder både egen bade- og aktivitetssø, skovområde med bålplads og motionsfaciliteter, samt diverse ejendomme til eventuel brug som fælles hal/motionscenter, køkken, mødefaciliteter og mindre værelser til "udlejning". Fra skovområdet er der en låge med adgang direkte til løbe- og vandreruter langs Gudenåen.
Den tilhørende lokalplan forventes sendt i høring i september, med forventet godkendelse i november 2020. Lokalplanen lægger op til et gennemtænkt moderne boligområde, hvor alle basale behov er tilpasset tidens trend og den moderne familie.

Der er lagt op til enten 61 parcelhuse og 9 rækkehuse, men der kan bebygges op til 80 tæt/lav. Køber vil dersom det ønskes få indflydelse på den endelige udformning af lokalplanen og dermed også på antallet af parceller.

Tørring er i rivende udvikling, og der forventes 1.000 tilflyttere indenfor de kommende 10 år, og med 600.000 arbejdspladser i en radius af 30 minutter er det en oplagt pendlerby. Markedet for udlejning er stort og lejeniveauet højt, ligesom boligselskaberne står i kø for muligheden for flere lejeboliger. Det er op til køber, hvorvidt arealet ønsket benyttet til opførsel af tæt/lav til udlejning, eller om området ønskes solgt som enkelt parceller.

Læs meget mere om projektet, området og Tørring i det tilhørende prospekt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.037,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
21,-
Pris i kr.
16.300.000,-
Afkast %
-0,19 %
Kr./m²
11.172,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1459 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
83418 m²

Faciliteter

Bad
Motionsfaciliteter
Mødefaciliteter
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK