SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 32, 8450 Hammel

Velholdte ejendomme i Hammel

10.650.000,-
6,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000240

Velholdte ejendomme med god placering i Hammels handelsgade

- Attraktiv placering på Østergade - Hammels primære handelsgade
- Samlet bygningsareal på 1.678 m² fordelt på 1.093 m² erhverv og 585 m² bolig
- Opdelt i 7 ejerlejligheder
- Velvedligeholdt ejendom både inde som udvendigt
- Solide lejere i både erhvervsdelen, bl.a. Matas, og i boligdelen

Ejendommen Østergade 32 + Voldbyvej 2 – 4 er velbeliggende og meget synligt placeret på Hammels primære handelsstræde. Ejendommen består af 2 separate bygninger, hhv. hovedejendommen på hjørnet af Østergade og Voldbyvej, samt bygning 2 – Voldbyvej 4A+B der ligger tilbagetrukket i gården. Begge bygningsenheder fremstår i god og velvedligeholdt stand, hvor bl.a. hovedejendommen i 2010 har gennemgået en større renovering såvel udvendigt af tag, vinduer og installationer, og indvendigt hvor samtlige enheder/lejligheder, trappeopgang osv. blev renoveret ved samme lejlighed og fremstår i meget god stand.

Ejendommens primære bygning er oprindeligt opført i år 1900 med løbende vedligeholdelse og forbedringer, senest i 2010. Bygningen er opført i røde mursten i 2 etager foruden kælder og tagetage. Vinduerne er hvide dannebrogsvinduer i træ/alu fra første sal og opefter, mens stueetagen er med store enkeltfags butiksvinduer. Taget er et skifertag med hældning. Den bagerste del af bygningen, Voldbyvej 4, er med pudset mørk facade med et-fagsvinduer og i 2 fulde plan.

Stueetagen mod Østergade huser 2 butikslejemål hhv. Matas som den største lejer med ca. 415 m² butik i stueplan og lager i kælderen samt Hammel Guld, Sølv og Ure med ca. 96 m² i stueplan. Den resterende del af bygningen består af ca. 183 m² fælles kælder til opbevaring og deslignende, 6 bolig lejemål fra 55 m² til 108 m² samt et ledigt kontor/detail lejemål på 330 m², der tidligere bl.a. har huset en Flügger malerforretning. Lejlighederne er beliggende på 1. og 2. sals niveau med fælles træ-tagterrasse mod gården. Lejlighederne er renoverede i 2010 og fremstår dermed i fin stand – her er 2-3 beboelsesrum inkl. stue foruden flotte køkkener og bad/toilet typisk med egen vaskemaskine. Gulve er i lyst træ, og to ud af de tre øverste lejligheder er med synlige spær.

I gården forefindes mindre men fritstående byhuslignende ejendom i 2 plan foruden udnyttet tagetage på 44 m². Bygningen er opført i 1954, men er ligeledes renoveret med hvidpudset facade og nyere skifertag og tagdækning. Ejendommen indeholder mindre erhverv på 68 m² i stueplan, velegnet til mindre klinik eller lignende samt stor lejlighed på 101 m² i 2 plan på de øvre etager. Hver enhed er med egen indgang og egne flotte faciliteter.

Alt i alt en velbeliggende og attraktiv ejendom, hvor de respektive boligenheder fint kan genudlejes uden renovering. Det ledige erhvervslejemål forsøges genudlejet, og kan ellers overtages til købers fulde disposition. Bag bygningen er lukket gårdmiljø, der primært er belagt med fliser og velegnet til parkering.

Ejendommen har en god og central placering på hjørnet af Østergade, der er Hammels primære handelsgade og Voldbygade. Østergade er en hyggelig flisebelagt butiksgade med småhusejendomme typisk i 2-3 plan på begge sider af vejen, med forretninger, spisesteder eller liberale erhverv i stueplan og kontor, klinikker eller beboelse på de øvre etager. Det er en sivegade med let ensrettet trafik og ellers fortove/gangarealer på hver side af kørevejen. Der er parkering langs vejen, ligesom der findes flere p-områder i den indre bydel.

Voldbygade er en køregade, der går udad byen i sydlig retning, indtil man enten rammer Skanderborgvejen efter ca. 1½ km. eller hovedvejen mod Aarhus-Viborg ca. 3 km. mod syd.

Ejendommen ligger mere eller mindre midt i Hammel By. Foruden forskellige former for detail og kontorer består området primært af beboelse, ligesom Hammel Neuro center ligger ca. 100 meter fra ejendommen. Umiddelbart overfor bygningen ligger biografen Fotorama.

Forslag til anvendelse

Kontor
Lager
Kontorer
Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
214.254,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
161,-
Pris i kr.
10.650.000,-
Afkast %
6,03 %
Kr./m²
7.995,-

Lokalet

Etage areal
1332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
832 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdmiljø
Kælder
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere