Toftegårdsvej 6, 8370 Hadsten

Udlejet bolig og erhvervsejendom med ledige erhvervslokaler

3.600.000,-
5,53 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet

Vil du gerne flytte til noget bedre og have en god oplevelse

Så gør det til den bedste pris og god kvalitet med HELP2MOVE
Lad os gratis rådgive dig om din relokation og sørge for, at du får de bedste tilbud på de services du har brug for.

Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 561721PM

Udlejet bolig og erhvervsejendom med ledige erhvervslokaler i Hadsten sælges

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget industrikvarter. Hadsten er en stationsby i Østjylland med 8.028 indbyggere og dermed den største by i Favrskov Kommune. Hadsten var tidligere administrativt centrum for Hadsten Kommune, og ligger lige midt imellem Randers mod nord og Aarhus mod syd. I Hadsten findes der mange uddannelsesinstitutioner, heriblandt Den Jyske Håndværkerskole, Favrskov Gymnasium, Erhvervsakademi Dania og Hadsten Højskole.

Beskrivelse
Boligen og erhvervsbygningen ligger på en 2.736 m² stor hjørnegrund ved Toftegårdsvej og Over Hadsten Vej og har således en rigtig god facadebeliggenhed.

Boligen, som er udlejet, er på 230 m², og er opført i 1971. Facaden er opført i hvide sandsten og med eternittag. Vinduerne er enten af plastik eller trærammer med termoruder. Stueetagen er indrettet med stor entré med flisegulv og opgang til første sal. Derudover vinkelstue med stort køkken og bryggers. Bryggerset har flisegulv og alt i skabe og hvidevarer. Køkkenet har trægulv og alt i skabe og hvidevarer. Der er trægulv i stuen og udgang til haven. Første sal er indrettet med 4 værelser, toilet med fliser på gulv og væg og bruser og en stor stue med udgang til terrasse.

Erhvervsbygningen er på 644 m² og er opført i 1970. Facaden er opført i gasbeton sten og der eternittag. Der er gode tilkørselsmuligheder i form af rampe. Bygningen indeholder en lukket garage med port, som er udlejet. Derudover 2 store ledige lager/produktionsarealer med rampe tilkørsel og portadgang. Der er beton på gulvet og lysindfald via vinduer langs bagvæggen. Arealet er isoleret og opvarmet. Resten af bygningen er udlejet til en fysioterapeut.

Dette lejemål indeholder et stort kontorareal med trægulv og adgang til fint køkken og fine toiletforhold. Bag ved dette storrrumskontor er det et stort areal, som benyttes af fysioterapeuten til behandlinger. Gulvet er belagt med flot trægulv, og der er godt lysindfald fra vinduer langs hele bagvæggen. Derudover er der et arkivrum og et kontor.

Forslag til anvendelse

Fysioterapeut
Bolig og erhvervsejendom
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
268.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
308,-
Årlige driftsudgifter kr.
71.669,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
82,-
Pris i kr.
3.600.000,-
Afkast %
5,53 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
874 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2736 m²

Faciliteter

Køkken
Arkivrum
Flisegulv
Garage
Toilet
Rampe
Terrasse
Port
Køkken
+Mere

Teknik

Eternittag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere