SENEST SET
FAVORITTER

Brunbjergvej 4, 8240 Risskov

Topmoderne lager- og kontorejendom beliggende Skejby Øst/Ris

37.500.000,-
6,47 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2110197

Topmoderne lager- og kontorejendom beliggende Skejby Øst/Risskov

Ejendommen
Ejendommen fremstår i særdeles god stand og er inden for det sidste år blevet moderniseret gevaldigt. Herunder kan nævnes, nye porte og sluseporte, kantinen er blevet malet og fået akustikpaneler, samtlige kontorer er blevet istandsat med nye gulvbelægninger og alle overflader er blevet malet og vinduer er gået efter og blevet malet m.m. alt dette er med til at gøre ejendommens lager- og kontorlokaler endnu mere indbydende. Ejendommen består af en række lager- og kontorlejemål udlejet på markedsvilkår til gode lejere. Ejendommen og dennes udenomsareler er velvedligeholdt, ligesom ejendommens fællesarealer fremstår nyistandsatte i kvalitetsmaterialer.

Ejendommen er beliggende på Brunbjergvej 4 med facade ud til Sindalsvej, hvor der er kort afstand til både motorvejsnettet og Ringvejssystemet. Ejendommen har en uudnyttet byggeret på ca 700 kvm. Ejendommen har siden opførelsen været ejet af samme ejere.

Ejendommens lagerlejemål tilgås via ramper med automatiske porte og sluser ligesom, at der er adgang via port i niveau. Tilkørselsveje og parkering er belagt med SF-sten og er inden for det sidste år blevet udvidet således at der nu er ca. 66 parkeringspladser. Øvrige arealer er udlagt med græs.

Kortorlejemålene tilgås via flot indgangshall og trappeløb. Lejemålene er nyistandsatte med trægulve, tekøkken, mødelokaler samt toiletter, hvoraf nogle med bad. Lejemålene fremstår lyse og præsentable med hvidmalede vægge og integreret loftsbelysning.

Lejerne i ejendommen har i fællesskab brugsret til nyrenoverede kantinefaciliteter i stueetagen.

Ejendommens elforsyning er i øjeblikket sikret til 160 amp. Efter behov kan sikringen blot hæves til 250 amp, hvilet ejer har afregnet over for forsyningsselskabet.

Området
Skejby er et attraktivt erhvervsområde i Aarhus, hvor Randersvej deler området i en øst og vest del. Store virksomheder som Rambøll, IBM, TDC Hosting, UNI-C, DR Jylland har til huse i den vestlige del af erhvervsområdet, mens TV 2/Østjylland og Vestas er beliggende øst for Randersvej.

Skejby udmærker sig især ved at have ekseptionelt gode transportforbindelser. Motorvej E45 og Djurslandsmotorvejen forbindes i Skejby Nord, hvilket gør, at Djursland og det resterende Jylland og Danmark er lige inden for rækkevidde.

Skejby-området er et trafikalt tyngdepunkt for Letbanen, og i år 2017 åbnede der seks letbanestationer i bydelen. Letbanen skærer igennem Skejby Erhvervspark og gør transport til området let tilgængelig for de medarbejdere, der bor i Aarhus. Der er ligeledes gode busforbindelser, som kører fleksibelt i forhold til Letbanen, hvorfor den offentlige transport til og fra Skejby er yderst god.

Ud over motorvejsnettet og de gode offentlige transportforbindelser, løber Randersvej igennem Skejby, hvilket gør Aarhus midtby og Aarhus Havn let tilgængelig. Samtidig kan de resterende bydele i Aarhus nås hurtigt via Ringvejen, der løber igennem mange andre af Aarhus' erhvervsområder, som Aarhus V, Åbyhøj og Viby. Transportnettet omkring Skejby gør det yderst attraktivt for virksomheder at placere sig her, og de mere end 150 virksomheder, der har til huse i bydelen nu, har tilsammen 20.000 arbejdspladser, hvor alle medarbejdere har gode muligheder for at komme til og fra arbejde, enten via bus, letbane eller i egen bil. Udover de store erhvervsområder i Skejby, har bydelen mange faciliteter, som skoler, børnehaver, idrætsanlæg og et indkøbscenter, Skejby Centret. Der ligger også et shoppingområde med særligt pladskrævende butikker øst for Randersvej; her ligger bl.a. IKEA, ILVA og Silvan.

Alt dette gør Skejby meget attraktiv at drive erhverv i, fordi der er kort afstand til indre by og resten af Danmark. Der er derfor gode muligheder for, at området også har alt det, du leder efter og, at du kan finde den helt rette erhvervsejendom i Skejby.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.851.189,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
758,-
Årlige driftsudgifter kr.
448.304,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
119,-
Pris i kr.
37.500.000,-
Afkast %
6,47 %
Kr./m²
9.968,-

Lokalet

Etage areal
3762 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8452 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Kantinefacilitet
Tekøkken
Parkering
Toiletter
Trægulve
Port
Lager
Kontor

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere