SENEST SET
FAVORITTER

Jegstrupvej 32, 8361 Hasselager

Fuldt udlejet kontor-/ produktionsejendom i Hasselager

3.950.000,-
6,10 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2003136

 

Beskrivelse
Fuldt udlejet kontor- og produktionsejendom beliggende i et fuldt udbygget erhvervsområde i Hasselager syd for Aarhus sælges.

Erhvervsområdet består fortrinsvist af mindre handelsvirksomheder indenfor engros og handel samt håndværksmestre. Området ligger med kort afstand til til-/frakørsel ved Motorvej E45, og afstanden til Aarhus Centrum er 6 km. Der er gode busforbindelser til området.

Ejendommen, som ligger med facade mod Jegstrupvej, er opført i 1986/-87 i mokkafarvede facademursten med termoruder samt sadeltag pålagt nyere bølgeeternittagplader. Bygningen er på ialt 854 m² indeholdende kontor og lagerareal.
Loftet er isoleret med 20 cm a-bats, og væggen er isoleret med 10 cm a-bats. Gulvet er opbygget med polystyrenplader og 10 cm beton. Der er 843 m² fordelt på lagerhal, showroom, kontor samt toilet- og badefaciliteter. Derudover et indskudt dæk i form af loftsrum/arkiv på ca. 120 m² (ej registreret på BBR).

Lagerdelen har en frihøjde på ca. 3 meter i siden og 6 meter i kip samt 2 porte (3x2 meter) til terræn med aluhejs. Gulvet er belagt med beton. Godt lysindfald fra ovenlysvinduer i tagryggen samt isoleret tag med indvendig beklædning af tagplader.

Kontordelen er indrettet med cellekontorer og storrumskontor samt køkken/kantine og mødelokaler. Gulve i kontorer er tæppebelagte og med hvidmalede vægge og lofter. Der forekommer fortrinsvist lette vægge, således der nemt kan laves anden rumadskillelse-/opdeling.

Grundens udnyttelse
Ejendommen ligger på en grund på 2.041 m² og har gode tilkørselsforhold. Udenomsarealerne er hovedsageligt befæstet med SF-sten og udlagt til parkering, tilkørsel til hallerne samt udendørs oplagringsplads.

Det øvrige friareal er udlagt til plæne og grøn beplantning

Lejeren:
Smag & Slægt er lejere i hele ejendommen, og er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, Marselisborg Havnekro og Restaurant ANKER i Aarhus samt Restaurant MAST i Middelfart. Deres restauranter drives af, Familien Schultz, alle efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil. Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
316.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
375,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.330,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
93,-
Pris i kr.
3.950.000,-
Afkast %
6,10 %
Kr./m²
4.686,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
843 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2041 m²

Faciliteter

Arkiv
Toilet
Kantine
Parkering
Sadeltag
Storrumskontor
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK