SENEST SET
FAVORITTER

Engmarken 11, 8220 Brabrand

Motorvejsnær kvalitetsejendom

69.000.000,-
7,44 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 87309 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000065

Motorvejsnær kvalitetsejendom med lang lejekontrakt

•Udlejet til solid lejer på 12-årig uopsigelig triple-net lejekontrakt
•Opført i 3 etaper siden 1995 med et samlet etageareal på 12.721 kvm
•Domicilejendom med god beliggenhed tæt på motorvejskryds Aarhus Vest
•God fordeling af kvadratmeter med ca. 2.000 kvm kontor og ca. 10.700 kvm lager
•1. års afkast på 7,4 % - triple-net lejekontrakt
•Kontant salgspris kr. 69.000.000
•Kan eventuelt erhverves i selskabshandel

Ejendommen er en meget flot og præsentabel kvalitetsrejendom, der anvendes som domicilejendom af Triscan A/S.

Grunden er på 24.511 m² og bygningsarealet er på 12.721 m². Ejendommen består af ca. 2.000 m² kontor/administration og ca. 10.700 m² lager, som er opført i henholdsvis 1995, 2011 og senest med en tilbygning i 2018. Kontorbygningen er opført med facade af pudset beton, vinduesrammer af metal med termoruder og tag belagt med tagpap. Bygningen indeholder et flot indgangsparti med reception og opgang til første sal. Stueetagen indeholder storrumskontor, 7 kontorer/møderum, kantine med anretterrum, toiletforhold, garderobe og trappe til første sal. Første salen indeholder 8 kontorer, serverrum med klimaanlæg som er installeret i stueetagen, 2 toiletter samt garderobe. Gulvet er belagt med trægulv, og der er lydloft med lysarmaturer med LED belysning. Der er isat lyddæmpede døre mellem gangen og kontorerne. Der er alarmsystem og alt i edb/fiber og WIFI. Der er solfilm i vinduerne. Kælderen er udstyret med udluftningsanlæg.

Fra kontorbygningen er der adgang til en stor kantine med fuldt udstyret køkken. Fra kantinen er der adgang til den store hal på hhv. 2.000 m² og 5.200 m² i alt 7.200 m² som er opført i 1995 med frihøjde på hhv. 3,5 og 5 meter. I hallen på 2.000 m² er der etableret et indskudt dæk på 350 m². En del af denne bygning indeholder ca. 800 m² flotte kontorer med speciallyddæmpede Hewikut kvartsgulvbelægning, omklædningsrum med badefaciliteter, testfaciliteter og toiletforhold, serverrum med 3 klimaanlæg og fuldautomatisk brandslukningsanlæg samt teknikrum. De resterende 4.500 m² topmoderne lagerhal har en frihøjde på 8 meter. Gulvet er belagt med beton, der er ovenlys i taget samt store vinduespartier i gavlene og i øvrigt LED belysning. Rampetilkørslen har en beskyttelsesbygning med gennemsigtigt tag og LED styret kontrol/alarm system til lastbilerne. Hallerne anvendes primært til varemodtagelse og vareforsendelse, og har flere porte i terrænniveau samt rampetilkørsel. Der er endvidere en kørselsrampe med renovationscontainere til bygningen. Alle haller er isolerede og opvarmede samt komplet udstyret med alarm og ABA-anlæg og ABDL-anlæg på samtlige af bygningens porte. Taget bliver jævnligt efterset i henhold til en serviceaftale med nuværende ejer. Bygningen fremstår meget velholdt. Der er konstant opmærksomhed på vedligeholdelse af bygningen.
Foran kontorbygningen er der en stor nyanlagt parkeringsplads med flisebelægning og LED belysning. Der er gode til og frakørselsforhold for lastbiler.

I forbindelse med salg af ejendommen indgås der en ny lejekontrakt med Triscan A/S. Triscan er en 100% dansk virksomhed, som gennem produktion, konceptskabelse, markedsføring og distribution af autoreservedele til det professionelle frie eftermarked har skabt sig en væsentlig position på det skandinaviske marked og en stærkt stigende afsætning i resten af Europa.

Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Brabrand i den vestlige del af Aarhus. ejendommen ligger med kun 3 km til Motorvej E45 og Herningmotorvejen ved motorvejkrydset Aarhus Vest. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
5.000.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
393,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
4,-
Pris i kr.
69.000.000,-
Afkast %
7,44 %
Kr./m²
5.424,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
12721 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
24511 m²

Faciliteter

Frihøjde
Garderobe
Hall
Kantine
Møderum
Omklædningsrum
Parkeringsplads
Rampetilkørsel
Reception
Serverrum
Storrumskontor
Toiletter
Port
Kantine
Køkken
Alarmsystem
Reception
+Mere

Teknik

Klimaanlæg
Alarm
Fiber
Lysarmaturer
Teknikrum
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK