SENEST SET
FAVORITTER

Jegstrupvej 37, 8361 Hasselager

Stor befæstet oplagsplads med lager-/kontorbygning

6.900.000,-
6,82 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1909106

 

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Hasselager i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med 4,0 km. til Århus Syd Motorvejen via Genvejen, som leder videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum er ca. 15 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 688 m² er opført i 2008 og består af 2 selvstændige bygninger, henholdsvis en lagerhal på 398 m² og en administrationsbygning på 290 m².

Lagerhallen er opført i sorte stålprofilplader og har saddeltag pålagt fibercementplader. Hallen består af et opvarmet og isoleret afsnit på ca. 300 m² og et uisoleret og uopvarmet afsnit på ca. 98 m². Der er intern portadgang imellem de 2 afsnit. Der er en god loftshøjde i hallen med hele 6,0 meter i kip og 4,0 meter i siderne. Der er tale om regulære og søjlefrie arealer med et godt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer. Gulvet i den opvarmede del er betongulv, mens gulvet i den kolde del af hallen er belagt med belægningssten. Adgangen til lagerhallen sker via 3 store aluhejseporte i niveau med udvendigt terræn med målene 3,5 x 3,8 meter (h x b). Hallen er desuden forsynet med udsugning, og der er indlagt 35 AMP.

Administrationsbygningen er opført med bl.a. grå stålprofilplader på facaderne og fremtræder præsentabel. Bygningen er overordnet set opdelt i 2 afsnit, henholdsvis et kontorafsnit og et mandskabsafsnit. Arealerne i kontorafsnittet er disponeret med to åbne kontormiljøer i forlængelse af hinanden samt et selvstændigt kontor, som ligeledes vil være anvendeligt som mødelokale. Derudover printer-/serverrum, rengøringsrum, toilet samt kantine med opsat te-køkken. Mandskabsafsnittet har selvstændig indgang, og i denne del af bygningen forefindes bad- og omklædningsfaciliteter, toiletter samt større frokoststue med opsat te-køkken. Kontorene fremstår lyse og indbydende, og alle gulve i administrationsbygningen er praktisk belagt med linoleum.

Grundens udnyttelse
Ejendommen ligger på en regulær grund på hele 13.148 m², som er indhegnet og befæstet overalt med henholdsvis belægningssten og beton. Grunden er forsynet med aflåselige porte i hver sin ende, hvilket muliggør en opdeling af grunden. Ring og hør nærmere om mulighederne.

Lejere:

AFA JCDecaux A/S har lejet 688 m² kontor og lager samt 8.000 m² grundareal.

AFA JCDecaux blev etableret i 1989 gennem et joint venture mellem det danske firma AFA Reklame Aarhus A/S og det franske firma JCDecaux SA og er i dag Danmarks største udbyder af outdoorudstyr. De samarbejder med 28 kommuner, DSB/Banedanmark, Metro Service, Coop samt Steen & Strøm og har
ca. 10.000 stykker by- og outdoorudstyr placeret rundt om i landet. AFA JCDecaux har taget førertrøjen i den digitale transformation, som branchen gennemgår såvel nationalt som globalt. Som den eneste outdoorudbyder har de et landsdækkende digitalt netværk. Den 1. januar 2019 overtager AFA JCDecaux desuden reklamekoncessionen i Københavns Metro

De har over 100 ansatte og er i kraft heraf den eneste outdoorudbyder med eget personale, der står for rengøring og vedligeholdelse af alt vores outdoorudstyr. De har 10 lokationer, hvorfra arbejdet udføres.

Århus Auktion ApS har lejet ca. 5.000 m² oplagsplads.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
588.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
855,-
Årlige driftsudgifter kr.
131.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
191,-
Pris i kr.
6.900.000,-
Afkast %
6,82 %
Kr./m²
10.029,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
688 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13148 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Toilet
Kantine
Mødelokale
Omklædningsfaciliteter
Rengøringsrum
Saddeltag
Serverrum
Port
Mødelokale
Kantine
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Aluhejseport
Printer
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK