SENEST SET
FAVORITTER

Studsgade 5, 8000 Aarhus C

Fantastisk beliggenhed

7.400.000,-
4,11 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8731 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSKÅ90057

Sælges med eller uden lejere

Studsgade 5 er beliggende i det meget attraktive Latinerkvarter - det ældste stadig eksisterende kvarter i Aarhus C - opad små hyggelige cafeer, specialbutikker mv. Ejendommen er opført i 1854 i 3 etager plus kælder, med ydervægge i mursten, pudsede og holdt i lys farve. Taget er i røde teglsten med hældning og saddelkonstruktion.

Bygningen har et samlet erhvervsareal areal på 187 m², jf. BBR, foruden fuld kælder (70 m²). Ejendom-mens grundareal er på 173 m² primært placeret i af-lukket gård med plads til 5 biler.

Ejendommen er løbende renoveret såvel ud- som indvendigt og fremstår i pæn og vel vedlige holdt stand.

Grundet større byggeri på nabogrunden står ejendommen med mindre kosmetiske sætningsskader og lignende, der dog udbedres ved færdiggørelsen heraf.

Ejendommen har status af erhverv, men det vurderes at ejendommen, helt eller delvist, kan ændre status fra erhverv til bolig, helt i tråd med lokalplanen for området. Ligeledes kan ansøges om mulighed for anvendelse af stueetagen til f.eks. cafe, butik, klinik eller lignende.

Ejendommens stueetage entreres fra gården og er indrettet med entre, mindre te-køkken og stort toilet. Etagen er primært indrettet og anvendt til kontor.

Fra entreen fører intern trappe op til 1. sal, der ligeledes primært benyttes til kontor. Her findes endvidere større badeværelse med brus samt ekstra rum, der kan benyttes til kontor eller som her, til soveværelse.

Ejendommens øverste etage er indrettet som stue med køkken. Stuen er med skråvægge til kip og synlige spær. Mod gården kan åbnes op med en udvidet fransk altan.

Ejendommen er med fuld, tør og isoleret kælder med loftshøjde på ca. 2 meter og med adgang fra gården. Kælderen, der udgør ét stort rum, dog med støttepiller, kan med fordel benyttes som lager og arkiv.

Ejendommens gård ligger i læ og uden bilstøj fra Studsgade, og ejer har råderet over porten, der lukkes om aftenen og i weekender.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
319.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.243,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.850,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
85,-
Pris i kr.
7.400.000,-
Afkast %
4,11 %
Kr./m²
28.794,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
257 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
173 m²

Faciliteter

Altan
Arkiv
Badeværelse
Toilet
Gård
Kælder
Skråvægge
Teglsten
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK