SENEST SET
FAVORITTER

Holme Byvej 22, 8270 Højbjerg

Investeringsejendom centralt i Holme

10.000.000,-
4,83 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000097

Velholdt investeringsejendom centralt i Holme


-Ejendom med 5 lejemål
-Centralt placeret i Holme, med Rema1000 og Føtex som naboer
-Nyere tag og velholdte facader
-4 parkeringspladser til ejendommen.

Oprindelig opført i 1907 som Holme Gamle Skole, står denne ejendom som en af områdets mest markante på hjørnet af Holme Byvej og Bushøjvej. Da skolen flyttede i 1926 blev huset til forsamlingshus og senere blev det til Holme Kro. I dag benyttes ejendommen som pub, forsamlingshus, privat bolig og med 2 gode erhvervslejere i ejendommen - tøjbutik og bedemand.

Ejendommen er grundet ejendommens historik og fremtræden også bevaringsværdig med en værdi på 4. Derfor er der klare begrænsninger for hvordan bygningerne evt. kan ombygges og ændres i forhold til dens nuværende fremtræden.

Ejendommen fremstår velholdt, med flotte facader, tegltag og veluxvinduer anno 2017. Ejendommen har i samme omgang fået efterisoleret skrålofterne, således at der energimæssigt ikke er mange oplagte forbedringsmuligheder.
I forhold til nuværende anvendelse med pub og forsamlingslokale i hovedparten af bygningen, er det vores vurdering at den vil kunne omdannes på flere måder, hvilket på sigt vil gøre investeringscasen mere attraktiv. IBT til alkoholbevilling 2015.

Ejendommens 1. sal består af en 180 m² stor lejlighed, som i dag benyttes af ejer. Denne vil kunne opdeles i 2 lejemål, eller alternativ inddrages ved ændring af bygningen til boliger med lodret skel (rækkehuse). Derudover vil stueplan eller dele af stueplan, kunne omdannes til flere boliglejemål.
En sådan ombygning kræver byggeteknisk og kommunal godkendelse. Sælger og sælgers ejendomsmægler har ikke gjort nogen undersøgelser i denne forbindelse, ej heller undersøgt kravene herfor.

Opdeling af hovedejendom til nye erhvervslejere:

Ved salg er det sælgers hensigt ikke at fortsætte driften af pub/forsamlingshus i stueplan, som udgør hovedparten af matriklens erhvervsarealer.

Dermed vil der ved salg blive frigjort anslået 258 m² + udestue på 32 m², hvilket vurderes vil kunne opdeles i flere erhvervslejemål, eller som nævnt tidligere boliglejemål. Ved anvendelse til erhverv, ses beliggenhed og området oplagt til detailformål, kontor eller liberalt erhverv, hvilket understøttes af de nuværende lejere i ejendommen. Ved indretning til detailformål vil lejemålene kunne understøttes af områdets beboere, som gør deres daglige indkøb i hhv. Rema1000 og Føtex, som begge er ”naboer” til Holme Byvej 22.Forslag til anvendelse

Kro

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
606.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.074,-
Årlige driftsudgifter kr.
130.795,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
232,-
Pris i kr.
10.000.000,-
Afkast %
4,83 %
Kr./m²
17.730,-

Lokalet

Etage areal
564 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1066 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Tegltag
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere