SENEST SET
FAVORITTER

Skt. Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C

Sjældent udbudt investeringsejendom nær Strøget

53.995.000,-
7,24 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173463

 

Ejendommen er beliggende på Skt. Knuds Torv 3 i hjertet af Aarhus - en del af Strøget i direkte forbindelse til byens hovedstrøg mellem banegård og domkirke, hvor mange tusinde mennesker færdes dagligt.
Ejendommen er med dens centrale placering nem at komme til både i bil, tog eller bus, og parkering er mulig i ejendommens gård.
Skt. Knuds Torv har gennem de senere år undergået en revitalisering, og fremstår i dag som en bilfri stor åben grøn plads og et attraktivt byrum omkranset af ældre og nyere velholdte bygninger bl.a. med hyggelige butikker/restauranter mm i stueetagen.
Ejendommen, der er en erhvervsejerlejlighed, er opdelt i 5 lejemål i alt og har et samlet etageareal på ca. 1.742 m².
Det største af erhvervsejerlejlighedens lejemål er beliggende i den tidligere Aarhus Hallen bygning (engang hele bymidtens festlige crescendo, kendt for dens liv og leben i både dag- og aftentimer) i den østlige ende af torvet. Aarhus Hallen bygningen rummer i dag bl.a. Nordisk Film biograf og en Netto-butik med den trafik disse generer både hen over pladsen fra Strøget, men også fra en passage igennem Netto for gående til Ny Banegårdsgade.
Tre af erhvervsejerlejlighedens lejemål i er placeret i stueetagen i bygning opført i 2000 i den nordlige del af torvet med facade direkte ud mod det hyggelige torv og med stort naturligt lysindfald fra især øst og syd og til dels synlig fra Ryesgade.
Den sidste af erhvervsejerlejlighedens lejemål udgøres af 26 p-pladser i ejendommens gård under og bag ved Aarhus Hallen bygningen.
Ankerlejeren i ejendommen er Nordisk Film, som har et lejemål på ca. 1.158 m² og er en del af biografen. Der har været biograf i disse lokaler siden år 1971 og er kendt af de fleste aarhusianere. Lejemålet er indrettet helt traditionelt til moderne biograffaciliteter. Der er i alt 4 biografsale - biografsal nr. 6, 7, 8 og 9.
Firmaet "Slikhaar" er lejer at et lejemål i erhvervsejerlejligheden med et areal på ca. 180 m², der anvendes til såvel kontor, showroom og frisør. 2 lejemål på henholdsvis ca. 155 m² og 306 m², som begge er sat til leje, forventes udlejet til butik eller restaurationsformål.
Europark er lejer af lejemålet bestående af de i alt 26 p-pladser.
For at høre nærmere omkring denne spændende investeringsejendom, kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende snak omkring ejendommen og for yderligere materiale på mail: lars.kjaer@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Frisør
Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
4.198.711,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.410,-
Årlige driftsudgifter kr.
392.109,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
225,-
Pris i kr.
53.995.000,-
Afkast %
7,24 %
Kr./m²
30.996,-

Lokalet

Etage areal
1742 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1912 m²

Faciliteter

Gård
Parkering
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere