SENEST SET
FAVORITTER

Skolesvinget 1A, 8240 Risskov

Attraktiv udlejningsejendom i Risskov

7.500.000,-
5,77 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100094

Attraktiv udlejningsejendom i Risskov med blandet bolig og erhverv

•Meget synlig beliggenhed i Rundkørsel i Risskov
•Smagfuldt indrettet restaurant med topmoderne produktionskøkken
•Flotte restaurationslokaler og velegnet til take-away koncept
•Kliniklejemål til akupunktør og boliger på 1. sal
•Stor terrasse og garage
•Parkeringspladser til kunder og beboere

Ejendommen har en attraktiv facadebeliggenhed mellem Skolesvinget og Skolevangs Alle i Høje Risskov direkte ud til rundkørslen ved Vestre Strandallé, Skolevangs Allé, Skolesvinget og Skovagervej.
Beliggenheden er optimal, specielt for driften af restauranten og akupunktøren i ejendommen. Men også beboerne i boligerne er begunstiget af let adgang, nærhed til indkøb, skole og offentlige transportmidler.
Bygningsmassen omfatter ca. 450 2m lejebærende areal, som er beliggende på en 841m2. grund. På grunden er der endvidere p-område med plads til 7 biler samt parkeringsmuligheder langs vejen.
I 2017 blev stueetage og kælder totalrenoveret og smagfuldt indrettet til restaurant med spisning og takeaway koncept. Restaurantens serveringsområde har ca. 45 siddepladser og er indrettet med flotte trægulve, mange detaljer på vægge m.m. der giver en speciel asiatisk vibe og fornemmelse. Der er installeret ventilation i restaurationslokalet, som i øvrigt er udstyret med kvalitativ belysning i form af lysskinner med spots, og i det hele taget er restaurationslokalet af høj kvalitet. Derudover er der flot terrasse, med ca. 25 siddeplader, LED lyseffekt på ejendommen, el-udtag på terrassen, og masser af udeserveringsmuligheder.
Restaurantdelen omfatter endvidere et stort fuldt udstyret produktionskøkken med inventar. Køkkenet, som er næsten nyt har alt hvad hjertet begærer af udstyr, gasblus, ovne, køle og frysefaciliteter, og en ganske kraftig udsugning samt fedtudskiller. En ny restauratør vil kunne starte op umiddelbart efter overtagelse af lokalerne.
1. sal indrettet til bolig i form af 5 værelser af varierende størrelser, toilet, fælles køkken og bad.
Kælder anvendes til teknik og lager for restaurationen, her er fedtudskilleren til restauranten placeret, denne bør man nok placere udendørs i fremtiden.
Derudover omfatter ejendommen en garage og mobilantenne på taget hvoraf der kommer lejeindtægt. Endelig er der uudnytttet loftrum.
Ejendommen overtages med restauranten ledig til købers disposition. Den lette adgang og synligheden åbner også op for meget fordelagtige vilkår for koncept for take away salg fra restauranten. Man vil med denne beliggenhed kunne dække lokalområdet og tiltrække kunder ikke bare fra Risskov men grundet nærheden til Grenåvej, også fra Skejby, Egå, Skæring og Skødstrup. Restaurationslejer kan eventuelt anvises.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
596.782,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.989,-
Årlige driftsudgifter kr.
167.114,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
557,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
5,77 %
Kr./m²
25.000,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
841 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Kælder
Loftrum
Parkeringsplads
Terrasse
Trægulve
Køkken
Lager

Teknik

Køl
Udsugning
Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere