SENEST SET
FAVORITTER

Anelystparken 13, 8381 Tilst

Tilst – attraktiv og fuldt udlejet detailejendom

66.000.000,-
5,77 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSDA90091

Meget synlig ejendom i Aarhus' største handelsområde udenfor midtbyen

Ejendommen ligger meget synligt i Aarhus´ største handelsområde udenfor midtbyen – Tilst, med Danmarks første og største Bilka som det helt store trækplaster. Bilka er placeret som en af de nærmeste naboer til denne ejendom. Anelystparken 13 er beliggende som ”stand alone” butik/bygning - dog delvist sammenbygget med Anelystparken 11, 11A-B - og som en del af karrebebyggelsen, der ligeledes omfatter Anelystparken 15-19 og 21A-C, der omkranser fælles p-område. Af nærmeste naboer er bl.a. Elgiganten, Jysk, Pet World, Maxi Zoo, Golfeksperten og Hööks hesteudstyr.   
 
Selve bygningen fremstår som én enhed, med et samlet erhvervsareal på 4.374 m² (jf. BBR), placeret mere eller mindre på 2.603 m² sokkel grund. Bygningen er oprindeligt opført i 1997, men har i 2017 gennemgået  større og omfattende renovering for et 2-cifret millionbeløb, bl.a. med etablering af nyt og tidssvarende ventilationsanlæg samt opførelse af ny rulletrappe og intern elevator med adgang fra vindfanget/indgangen i stueplan til lejemålet og faciliteterne på 1. sal.
 
Ejendommen er opført med facadehøje betonelementer (sortmalede) med fladt tag, i 2 plan. Facaden brydes primært af 2 indgangspartier foran bygningen samt vinduer på 1. sal. På siden af bygningen er ligeledes større vinduesparti mod Anelystvej. Bag bygningen er bl.a. port ifm. vareindlevering.
 
Ejendommen har tidligere fungeret som domicil for én lejer, men er i dag indrettet til og fuldt udlejet til 2 anerkendte detailkæder: POWER og Sport 24.
 
Lejemålet i stueplan er indrettet til elektronikkæden POWER, hvis lejemål primært udgøres af et ca. 2.000 m² stort salgsareal/showroom/butik. Dertil mindre lager, vareudlevering, teknik og varegård samt mindre kælder til arkiv og lager. Lejemålet entreres og forlades af hver sin indbydende indgang med glasdør, mens der er personaleindgang på siden af bygningen. På 1. sal findes lejemålets administrations og personalefaciliteter med køkken/kantine, omklædning, toiletter og bad samt kontor med mødefaciliteter. Lejemålet er delvist med dobbelt loftshøjde (lager-højde på 5-6 meter) samt ”normal” loftshøjde på ca. 3 meter for den del af lejemålet, der er placeret under sport 24, hvilket udgør den primære del af butikken.  
 
Lejemålet på 1. sal, der er udlejet til Sport 24, entreres enten via rulletrappe, elevator eller intern trappe fra hovedindgangen, der fører op til lejemålet, der således fremstår som en fuld integreret del af ejendommen.  Det samlede lejemål udgør 1.774 m², og er primært indrettet til butik/sportsforretning med tilhørende mindre lager faciliteter og personale / velfærd. Lejemålet har vareindlevering fra bagsiden af bygningen (samme sted som POWER) og har mindre pluklager i tilknytning hertil. Loftshøjden i hele lejemålet er ca. 3 meter.
 
Bygningen fremstår i pæn og vel vedligeholdt stand, såvel inde som ude, og vil kunne anvendes til mange formål indenfor detail herunder med et eller flere lejemål. Lejevilkårene med de respektive lejere fremgår af beskrivelserne efterfølgende, hvor det vurderes, at begge detail kæder har en god og sund forretning og at lejeniveauet er på eller under markedslejen.

Forslag til anvendelse

Butik
Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.882.763,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
888,-
Årlige driftsudgifter kr.
152.275,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
35,-
Pris i kr.
66.000.000,-
Afkast %
5,77 %
Kr./m²
15.089,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4374 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2603 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Omklædning
Indgangsparti
Kantine
Kælder
Mødefaciliteter
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK