SENEST SET
FAVORITTER

Egå Havvej 45, 8250 Egå

Perfekt beliggenhed på Egå Marina

2.495.000,-
6,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172826

Skøn terrasse med udsigt over havnebassinet

Investeringsejendommen er beliggende i yderst charmerende og maritime omgivelser på Egå Marina. Beliggenheden er én af de absolut bedste i området, hvor der på den skønne terrasse er udsigt direkte til havnebassinet. Der er gode parkeringsmuligheder i området, og kort afstand til gode offentlige transportmuligheder i øvrigt.

Ejendommen, der er beliggende på lejet grund, er bortforpagtet til Høkeren og Havnebistroen, som driver ejendommen til henholdsvis Bistro og iskiosk. Ejendommen fremstår i en god og vedligeholdt stand, og indeholder alle de faciliteter man kan forvente til en Bistro. Der er etableret gode køkken- og velfærdsforhold og endvidere et rigtig hyggeligt serveringsområde ? både indenfor og ikke mindst udenfor på den attraktive terrasse. Ejendommens arealer er ca. 214 m² i stueplan og hertil kontor/lager på 1. sal registreret med ca. 25 m². Hertil kommer naturligvis terrasse og udenomsarealer i forbindelse med både Bistro og iskiosken.

Denne ejendom henvender sig primært til investoren, som ønsker en passiv investering, hvor man på sigt måske får mulighed for selv at drive forretningen, såfremt forpagteren opsiger forholdet. Ejendommen er beliggende på lejet grund, hvor aftalen netop er blevet forlænget med Kommunen indtil 15.09.2051. Forpagtningsaftalen med forpagter er fra udlejers side uopsigelighed frem til 01.09.2026. Det bemærkes for god ordens skyld, at Kommunen har en forkøbsret til denne ejendom.

For at høre nærmere omkring denne yderst velbeliggende ejendom, kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
216.360,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
905,-
Årlige driftsudgifter kr.
69.639,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
291,-
Pris i kr.
2.495.000,-
Afkast %
6,01 %
Kr./m²
10.439,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
239 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
467 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK