SENEST SET
FAVORITTER

Gåseagervej 14, 8250 Egå

Investeringsejendom med stor synlighed

10.980.000,-
7,31 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 19 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7488

Veletableret butiksområde

Ejendommen er beliggende i et velbesøgte butiksmiljø på Gåseagervej med front ud imod Grenaavej. Grenaavej er del af de 8 hovedveje som fører ind til Aarhus centrum og som dagligt, i gennemsnit, benyttes af op imod 30.000 køretøjer.

Området ligger blot 11 km. fra Aarhus, og her er man tæt på den hyggelige Egå Marina og den skønne Skæring Strand.

Området er i rivende udvikling med masser af tilflyttere fra ikke mindst det centrale Aarhus. En udvikling som har betydet, at efterspørgelsen om et veludviklet butiksliv er støt stigende.

På Gåseagervej finder man en stor diversifikation af butiksbrancher såsom modebutikker, en automobilforretning, boligindretning, et madkoncept og meget meget mere.

Ejendommen rummer 4 meget velfungerende lejere som hver har deres speciale. En lejer indenfor sport og fritid, en lejer indenfor boligindretning, en lejer med et topmoderne take away madkoncept samt en et bad og fliser-koncept. Alle butikkerne er et besøg værd, og alle butiksarealerne fremstår pæne og vedligeholdte.

Med front mod Grenåvej finder man tre lejemål, mens den fjerde og sidste lejer er bosiddende i den bagvedliggende del af den samlede ejendom, som både rummer et lagerlokale samt et meget præsentabelt butikslejemål i kælderplan.

Ejendommen byder på pæne butiksfacader med stor synlighed, som de butiksdrivende nyder stor fordel af. Ejendommen gemmer også på et større baggårdsareal med et tilhørende hyggeligt opholdområde.

Overalt fremtræder ejendommen meget pæn og præsentabel og foran bygning finder mange gode p-forhold samt et mindre grønt areal som støde op til den trafikeret Grenaavej.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
877.898,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
395,-
Årlige driftsudgifter kr.
238.564,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
107,-
Pris i kr.
10.980.000,-
Afkast %
7,31 %
Kr./m²
4.937,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2224 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4581 m²

Faciliteter

Bad
Lagerlokale
Bad

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere