SENEST SET
FAVORITTER

Niels Juels Gade 79, 8200 Aarhus N

Velholdt boligudlejningsejendom

8.500.000,-
2,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000261

Velholdt boligudlejningsejendom med attraktiv beliggenhed på Trøjborg

- Charmerende og velholdt boligudlejningsejendom
- 4 skønne lejligheder og sydvendt gårdhave
- Attraktiv beliggenhed i rolig gade på Trøjborg
- Nem administration ”småhus-reglerne”
- Fuldt udlejet og løbende renoveret/moderniseret

Ejendommen Niels Juels Gade 79 på Trøjborg, er opført i 1899, og var blandt de første ejendomme i området opført med henblik på udlejningsboliger. De to naboejendomme er opført samme år, og de står med ensartet og smukt facademotiv. Trøjborg er med sin nærhed til Universitet, skov og strand et attraktivt område, specielt blandt de studerende.

Bygningen er opført med hvidpudset facade og røde murstensbånd, hvide dannebrogs-termovinduer og tag beklædt med bølgeeternit. Facade mod gårdsiden er gule mursten. Trappeopgang fremstår pænt og lys.

Det samlede beboelsesareal udgør 210 m² og er fordelt på 4 skønne lejligheder, på hver sin etage. Lejlighederne i stueetagen, 1. og 2. sal er alle på 54 m² og lejligheden på 3. sal er på 48 m². Lejlighederne indeholder alle stor stue, soveværelse, køkken og badeværelse. Lejligheden på 3. sal har udgang til lille hyggelig og sydvendt altan. Blandt andet er følgende arbejder foretaget igennem årene:

- Vinduer er udskiftet i 2014
- Facade mod gård er renoveret i 2004
- Facade mod gade har fået et ”løft” i 2019
- Lejligheden på 3. sal har fået nyt bad og køkken i 2021, ligesom andre af lejlighederne er med nyere køkkener og badeværelser
- Opgangen blev renoveret i 2004
- Afhøvlede plankegulve og generelt pænt og velholdt overalt

Kælder med disponible rum og vaskerum, og der er ligeledes udgang til ejendommens hyggelige gårdhave med befæstet areal til havemøbler, grill og plads til udendørshygge samt græsareal.

Der er gode parkeringsmuligheder i området, kort gå-afstand til Universitetet, handelsgade, skov og strand. Aarhus Midtbyen er i behagelig cykelafstand, og der er rig mulighed for offentlig transport.

Alt i alt en ejendom der både henvender sig til den professionelle investor og til privatpersoner med ønske om en ejendom med nem drift og måske med tanker på boliger til sine studerende børn.

Her er gåafstand til Universitetet, dagligvarebutikker, fitness, skov og strand. Cykelafstand til Aarhus centrum og gode parkeringsmuligheder. Der er let adgang til offentlig transport.

Lystbådehavnen med sit hyggelige miljø og restauranter ligger også indenfor behagelig gåafstand. Den lokale handelsgade Tordenskjoldsgade, som ligger et par hundrede meter fra ejendommen byder på et stort antal indkøbsmuligheder, cafeer og take-away - et præg der er kommet på baggrund af de mange studerende i bydelen.


Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom
Udlejningsboliger

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
300.132,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.429,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.330,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
311,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
2,80 %
Kr./m²
40.476,-

Lokalet

Etage areal
210 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
135 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Gård
Kælder
Parkeringsmulighed
Plankegulv
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere