SENEST SET
FAVORITTER

Egegade 2A, 2B, 2C, 8200 Aarhus N

Nyistandsatte ejerlejligheder i Aarhus N

5.985.000,-
3,46 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@tk-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 150000253

 

Ejendommen består af 2 lejemål i forhuset og 1 lejemål i baghuset, som i alt giver 191 m2 bolig. Ejendommen er oprindeligt opført i 1877, og har indtil nuværende ejer overtog ejendommen, fungeret som en erhvervsejendom, hvorfra tidligere ejer drev butik. Da ejendommen er omlagt fra erhverv til bolig er der fri markedsleje, hvorfor lejen stort set kan sættes frit. Da nuværende ejer overtog ejendommen blev ejendommen gennemgribende renoveret og i 2017 omdannet til 3 boliglejemål. I den forbindelse blev alt el og VVS udskiftet, og der blev indlagt gulvvarme. Ejendommen har en baggård, som i øjeblikket kun anvendes til opbevaring, men hvor det skønnes, at der kan etableres omkring 3 p-pladser til ejendommens beboere, alternativt kan der etableres en hyggelig gårdhave af en god størrelse. Da der er to ledige lejemål pr. 01.09.2022, samt den gode beliggenhed er ejendommen særdeles velegnet til et udvidet forældrekøb.
 
Ejendommen indeholder i alt 2 lejemål i forhuset, som er udstykket til én ejerlejlighed. De to lejemål i forhuset har separat indgang, og det vurderes at de to lejemål kan opdeles i 2 ejerlejligheder hvilket pt. er i proces. Lejligheden i stueetagen i forhuset er på 59 m2 , og indeholder køkken i åben forbindelse med spisestue, soveværelse samt badeværelse. Lejligheden på 1. sal i forhuset er en to-etagers lejlighed på 78 m2 med udnyttet tagetage. Lejligheden har på 1. sal indeholder: køkken i åben forbindelse med stue, et ekstra værelse samt badeværelse. I tagetagen har de nuværende lejere indrettet soveværelse. Lejemålet i baghuset indeholder køkken i åbent forbindelse med stue, soveværelse og vaskerum og badeværelse i kælderen. Alle lejlighederne fremstår lyse og rummelige. Der skønnes at være lejereserve i samtlige 3 lejemål. Lejemålene i forhuset er til købers disposition pr. 01.09.2022. Alle lejemålene har egen vaskemaskine og tørretumbler.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
270.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.414,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.814,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
334,-
Pris i kr.
5.985.000,-
Afkast %
3,46 %
Kr./m²
31.335,-

Lokalet

Etage areal
191 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
433 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Gårdhave
P-plads
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere