SENEST SET
FAVORITTER

Otte Ruds Gade 61, 8200 Aarhus N

Boligudlejningsejendom på Trøjborg

7.500.000,-
1,32 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000238

Velbeliggende boligudlejningsejendom på Trøjborg

- Attraktiv placering på det populære Trøjborg - tæt på Aarhus Universitet
- Velvedligeholdt ejendom både ind- og udvendigt
- Meget delevenlige lejligheder – muligheder for opdeling af 2.-3. sal
- Stor lejereserve samt projektmulighed
- Beliggende mod stort lukket og velplejet gårdmiljø
Ejendommen Otte Ruds Gade 61 er beliggende superattraktivt på det efterspurgte Trøjborg, tæt på Aarhus Universitet og i kort afstand til centrum. Qua sin beliggenhed er området især populært blandt studerende og unge, hvilket bl.a. ses på områdets mange ”hippe” butikker og spisesteder. Ejendommen er oprindeligt opført i 1933 i 3 plan foruden kælder og tagetage, i røde mursten og med rødt tegltag. Man kan roligt sige, at det er en sjældent udbudt ejendom da den har tilhørt den samme familie, nu i 3. generation, siden slutningen af 1930érne. En familie der har passet nænsomt på ejendommen i alle årene således den stadig står flot både ind som udvendigt.
Bygningen har et samlet boligareal på 230 m² fordelt på 4 beboelseslejemål – ét pr. etage. De 2 øverste lejligheder er dog i dag slået sammen til én stor lejlighed, og på BBR-registeret som én stor enhed, der bebos af ejers datter. Lejlighederne i stuen og på 1. sal har et areal på 62-64 m², med 2 store beboelsesrum, køkken samt toilet/bad. Køkkenet er i oprindelige stand – hyggeligt og velvedligeholdt. Lejlighederne er med trægulve samt gibsvægge og lofter, og er meget delevenlige. Lejligheden på 2.-3. etage er på samlet 104 m² med ca. 64 m² i 2. sals niveau og 40 m² på 3. sals niveau her med skrå vægge. Lejligheden vil kunne opdeles i 2 enheder, hvilket dog vil kræve ny indretning af toilet og køkken på 3. sal.
Ejendommen er beliggende på en 108 m² stor grund, der støder op og sammen med et stort, indbydende og lukket gårdmiljø, der fungerer som fællesareal for gårdlaugets beboere. Her er adgang via ejendommens kælderetage, der fungerer som vaskeri og opbevaringsrum. Alt i alt en god og gedigen beboelsesejendom, med en yderst attraktiv placering og lejemål der er særdeles velegnede til singler, par eller som delevenlige lejligheder. Lejen er meget lav, men lejlighederne fra 1. sal og opefter vil blive fraflyttet senest pr. 1. april 2023 således at ny ejer vil kunne opgradere og udleje ejendommen iht. egne planer og kommunens godkendelse.

Forslag til anvendelse

Beboelseslejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
144.852,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
630,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.576,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
203,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
1,32 %
Kr./m²
32.609,-

Lokalet

Etage areal
230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
108 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Toilet
Gårdmiljø
Opbevaringsrum
Tegltag
Trægulve
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere