SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 64, 8210 Aarhus V

Flot boligudlejningsejendom

8.500.000,-
4,69 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000231

Flot og velbeliggende boligudlejningsejendom i Aarhus

- Præsentabel boligudlejningsejendom med stor synlighed mod Viborgvej
- To totalt moderniserede lejligheder i øverste etage – hver med stor og rummelig hems
- Yderligere 2 lejligheder med hhv. 3 og 4 værelser – kan udlejes som delevenlige lejligheder eller som enkeltværelser
- 313 m² beboelse fordelt på 3 etager samt 888 m² grund med garage og p-pladser
- Flot og nyrenoveret murstensejendom med nyt tag, nyere vinduer mv.
Denne nyrenoverede boligudlejningsejendom er beliggende med stor synlighed på Viborgvej i Aarhus V, og er med sin korte afstand til bl.a. Handelshøjskolen i Aarhus meget attraktiv for unge/studerende. Selve ejendommen er en klassisk rødstensejendom med lejligheder i 3 etager og fælles opgang. Bygningen er oprindeligt opført i 1934, men er løbende renoveret herunder af nuværende ejer der bl.a. i 2015 har skiftet og isoleret taget, skiftet vinduer og døre, sat nye zinktagrender på og indrettet de øverste lejligheder med store kviste beklædt med vedligeholdelsesfrit zink. I 2015 blev ligeledes indrettet nye hemse.
Bygningen rummer 4 beboelsesenheder, hhv. 2 stk. 2-værelses lejligheder samt 2 lejligheder med hhv. 3 og 4 værelser/beboelsesrum, der kan udlejes som enkeltstående værelser med deling af køkken og toilet/bad eller som regulære lejligheder. Udlejning til enkeltværelser kræver tilladelse. Via præsentabel opgang med adgang fra Viborgvej entreres ejendommen. Parterreetagen har et samlet beboelsesareal i henhold til BBR på 96 m² der er opdelt i 3 store og nyrenoverede beboelsesrum samt køkken og toilet/bad. Alle rum ligger mod fælles fordelingsgang, der gør lejligheden yderst delevenlig. I kælderen er desuden fælles vaskeri for hele ejendommen. Stueetagen er opdelt på samme måde som kælderen. Her er dog et samlet beboelsesareal på 115 m² fordelt på 4 rum der pt. er udlejet som enkeltværelser, men som ligeledes vil kunne udlejes som én stor og delevenlig lejlighed. Hvert rum har størrelse som en stue, hvoraf det ene har adgang til altan.
Lejlighederne på 1. sal er hver registeret med 51 m² beboelsesareal samt hems. Lejlighederne fremstår yderst præsentable, lyse og venlige med stor stue, separat køkken og toilet samt ét beboelsesrum. Derudover stor hems der fremtræder som ét helt beboelsesrum/soveværelse. Hele ejendommen, såvel som alle lejlighederne, har en god vedligeholdelsesstand. Ejendommen er beliggende på en 888 m² stor grund, hvor den primære have er placeret bagved bygningen. Her er mindre garage på 14 m², træskur til havemøbler og lignende samt 3 nyetablerede parkeringspladser. Der er mulighed for parkering på grunden langs Fasanvej. Resten af grunden er begrønnet og stilles til lejernes frie afbenyttelse.
Alt i alt en god og gedigen beboelsesejendom, med en yderst attraktiv placering og lejemål der aldrig vil opleve tomgang eller besvær med udlejning.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
486.696,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.555,-
Årlige driftsudgifter kr.
93.231,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
298,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
4,69 %
Kr./m²
27.157,-

Lokalet

Etage areal
313 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
833 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Garage
Toilet
Kviste
Parkering
Zinktagrender
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere