SENEST SET
FAVORITTER

Oddervej 61, 8270 Højbjerg

Investeringsejendom i Højbjerg

11.950.000,-
3,36 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000151

Investeringsejendom på god beliggenhed i Højbjerg

- 6 veldisponerede lejligheder
- 2 garager i gården
- Taget er skiftet i 2021
- Mulig byggeret i haven med tilkørsel til Grumstolsvej
- Kort afstand til skov og strand
Ejendommen er beliggende ud mod Højbjerg Torv og er opført i 1936. Bygningen består af 4 etager og er opført i en rød sten mod Oddervej og en gul sten mod gården. Taget på ejendommen er et paptag som skråner mod gården og som er skiftet sidste år – ejendommen består af i alt 6 enheder, en god høj kælder i niveau med gården, samt 2 garager og en fin stor grund som går op mod Grumstolsvej. Lejlighederne i stueplan samt 1. sal er større enheder på hhv. 114 samt 134 m2 – sidstnævnte er en sammenlægning af 2 mindre enheder og resultatet er en rigtig god veldisponeret lejlighed med stor stue og spisestue i forlængelse af hinanden med udgang til lille fransk altan, stort badeværelse med karbad, toilet, køkken med viktualierum, samt 2 store soveværelser – lejligheden henvender sig til børnefamilien som ønsker nærhed til både naturen og byen. Alternativt kan lejligheden relativt nemt deles op i 4 soveværelser med central fordelingsentré. Lejligheden i stueplan består også af 4 værelser, men planløsningen lidt en anden – fint køkken og et mindre badeværelse. De øvrige lejligheder er alle 2 værelseslejligheder, som alle er delevenlige og renoveret i år 2000 efter nedlægning af bagtrappe. Det vurderes at man i gården har mulighed for at opføre en mindre fritliggende villa, idet naboen for 5 år siden tilkøbte et mindre stykke jord af nærværende sælger og fik lov til at opføre en fritliggende villa på 97 m2. Alt i alt en gedigen og velvedligeholdt ejendom med en god beliggenhed tæt på Aarhus C, Marselis Skoven og stranden. Lejlighederne er løbende moderniseret og lejen ligger i et niveau hvor køen af nye lejere er lang ved eventuelle opsigelser.
BELIGGENHED
Ejendommen er beliggende på Højbjerg Torv lige overfor den gamle biograf, som i dag er kendt som Antroposofisk Kulturhus. Højbjerg er et naturskønt område, og ejendommen ligger kun få meter fra de smukke Marselisborg skove, der går helt til Moesgaard. Herudover er der også kun 10 minutters gang til stranden, den uendelige bro, samt Marselisborg Dyrehave. På Oddervej og Rosensvangs Allé ligger enkelte butikker. Men det meste af handelslivet er placeret på Kridthøj Torv, som ligger kun 800 meter fra ejendommen. Torvet er et hyggeligt samlingspunkt med dagligvarebutikker, apotek, slagter, bager og meget mere. Som de øvrige bydele i Aarhus, har Højbjerg også vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Fra Højberg er der 4 km til Aarhus centrum, og man vil derfor kunne være inde i det pulserende byliv på bare få minutter. På Oddervej er der bl.a. rig mulighed for at tage en af de 5 busser som kører direkte ind til byen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
531.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.030,-
Årlige driftsudgifter kr.
135.484,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
263,-
Pris i kr.
11.950.000,-
Afkast %
3,36 %
Kr./m²
23.159,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
627 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Viktualierum
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere