SENEST SET
FAVORITTER

Oslogade 18, 8200 Aarhus N

Investeringsejendom i Aarhus N

7.400.000,-
3,41 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000218

Investeringsejendom i kort afstand til flere uddannelsesinstitutioner

- Småhusejendom opdelt i 3 lejligheder
- Mulighed for at overtage ejendommen med et ledigt lejemål
- Kort afstand til Aarhus Universitet samt Aarhus BSS
- Nyere vinduer mod gaden
- Gode planløsninger i alle lejligheder

Ejendommen er beliggende i et blandede boligområde i Aarhus N. Den ligger på grænsen i et område som er domineret af etagebyggeri til det populære villakvarter i Aarhus N – det giver en fornemmelse af luft af plads til armbevægelser, samt bedre parkeringsmuligheder.

Bygningen er opført i 1930 og fremstår i fin og velvedligeholdt stand. Det kan bl.a. nævnes at opgangen blev malet sidste år, brandkammen har fået ny zinkinddækning, alle vinduer mod gaden er skiftet for nylig, der er 4-5 vinduer mod gården som skal skiftes indenfor 3-5 år og taget vurderes at kunne holde en længere årrække før det skal udskiftes.

Stuelejligheden har været ramt af en vandskade – vandet er trængt op i væggene i bygningens hjørner hvorfor sælger har skraldet væggene mod gård og gade helt ned, opsat nogle bats som vil forebygge at fugten kan trænge op gennem muren, som bliver pudset op og malet så lejligheden i stueplan kommer til at fremstå indflytningsklar.

Stuelejligheden andrager 60 m² med central fordelingsentré, fint størrelse på bad og køkken og 2 gode værelser hvoraf det ene har adgang ud til en lille terrasse mod ejendommens gård. En rigtig fin delelejlighed til 2 studerende.

De 2 øvrige lejligheder har ligeledes central fordelingsentré, et lidt mindre bad, dog med separat bruseniche, fint køkken med god skabsplads samt 3 gode værelser, hvor det er muligt at den deles af 3 studerende.

Ejendommens have er hyggelig og afskærmet og anses for et værdifuldt aktiv. I opgangen er der i øvrigt et mindre vaskerum som ejendommens lejere bidrager til med et månedlig beløb, mod fri vask.

Christiansbjerg er en populær bydel i det nordlige Aarhus og fra Oslogade 18 er der blot 10 minutters gang til Aarhus Universitet og under 200 meter til Letbanestop på Randersvej, som giver ejendommens lejere let adgang til hele Aarhus by.

I forhold til indre by er bebyggelsen i dette område lidt lavere og mindre tæt, hvilket giver en følelse af mere luft og rum – men du har stadigvæk Strøget, åen og shoppingcentrene indenfor meget kort afstand.

De daglige indkøb kan klares i enten Fakta eller Rema1000, som begge ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. Alt i alt en super beliggenhed for parret som ikke ønsker at slippe byen helt, for de studerende, som kommer til byen og bor sammen i et par år eller 3 eller den lille familie, som har brug for ét værelse mere, end den 2-værelses de pt. residere.
Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
300.588,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.418,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.912,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
245,-
Pris i kr.
7.400.000,-
Afkast %
3,41 %
Kr./m²
34.906,-

Lokalet

Etage areal
212 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
215 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Parkeringsmulighed
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere