SENEST SET
FAVORITTER

Sønder Allé 36 A-D, 8000 Aarhus C

Særdeles flotte og markante city-ejendomme sælges

103.250.000,-
2,74 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173413

"MATADOR 1" - andel af portefølje beliggende i samme karré i Aarhus C

Den nyopførte ejendom er fra 2018, beliggende Sdr. Allé 36A-B og opdelt i 12 ejerlejligheder, heraf 11 lejligheder til beboelse og 1 til erhverv. Bygningen er opført i høj kvalitet, med altaner og fælles terrasser.

Naboejendommen, som ligger på hjørnet af Fredensgade (nr. 38) og Sdr. Allé (nr. 36 C-D), fremstår særdeles flot og markant. Denne bygning har gennemgået en særdeles omfattende renovering, således at den fremstår i stand tæt på kvaliteten af nybyggeri. Bygningen indeholder 11 lejligheder til beboelse og 2 erhvervslejemål. Alle lejligheder er gennemgribende moderniseret i en meget høj kvalitet.
Flere lejligheder har altan eller tagterrasse.

Beliggenheden er særdeles central og attraktiv med kun 1-2 min. gang til Strøget og Banegården, samt med kort afstand til alle midtbyens faciliteter i øvrigt.

Rutebilsstationen ligger som genbo på den anden side af gaden. På sigt vil der forventeligt blive projektudviklet på dette areal, hvilket vurderes at sikre en langsigtet høj efterspørgsel på boliger i området.

Af de 22 boliglejemål er 16 lejemål omfattet af reglerne for fri lejefastsættelse (markedsleje) i h.t. LL § 53, stk. 3-5 og 6 lejemål er omfattet af reglerne om "det lejedes værdi" i h.t. LL § 47.

Erhvervslejemålene er omfattet af ELL, således at der for disse kan opkræves markedsleje.

Der går meget længe i mellem at der udbydes boligudlejningsejendomme i Aarhus i så høj en kvalitet

Ejendommene drives og administreres professionelt. Der er følgelig styr på de lejeretlige forhold. Lejekontrakter er indgået på korrekte typeformularer, der er udarbejdet indflytningsrapporter på alle lejemål udlejet efter d. 1-7-2015, der er indsat korrekte bestemmelser om lejereguleringer og der er (med enkelte undtagelser) indsat henvisninger til relevante lovbestemmelser for lejemål omfattet af reglerne om fri lejefastsættelse (markedsleje) i h.t. LL § 53, stk. 3, 4 og 5

Henset til den høje kvalitet og den høje vedligeholdelsesstandard, forventes de fremtidige udgifter til udvendig vedligeholdelse at være på et absolut minimum. Endvidere vurderes den fremtidige drift og administration, som følge af den korte indbyrdes afstand mellem ejendommene, ligeledes at være mindre omkostningskrævende end "normalt". Sammenholdes dette med udsigten til et stabilt cash-flow, er der således tale om en ganske attraktiv investeringsmulighed.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.237.312,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.663,-
Årlige driftsudgifter kr.
405.520,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
208,-
Pris i kr.
103.250.000,-
Afkast %
2,74 %
Kr./m²
53.030,-

Lokalet

Etage areal
1947 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
260 m²

Faciliteter

Altan

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere