SENEST SET
FAVORITTER

Thunøgade 39, 8000 Aarhus C

Flot rødstensejendom midt i Ø-gaderne

11.750.000,-
3,45 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2111267

 

Ø-gadekvarteret i Århus var i de ældre dage et arbejderkvarter og husene var oprindeligt bygget som arbejderboliger. Det ses også stadig på de små byhuse med lavt til loftet og de små hyggelige gårde ind bag husene. Der kommer faktisk lidt Barndommens gade tema ind, når man træder ind i baggårdene med det små baghuse, der i dag stadig bruges som trendy boliger. Baggårdene er også med til at skabe liv i husene, netop fordi man som naboer kommer hinanden ved på kryds og tværs. Faktisk kan man sige, at der er lidt bofællesskab over store dele af området. Og Ø-gaderne ser da også sig selv som sit helt eget kvarter, hvor fællesskabet i stor stil spiller ind og det er ikke ualmindeligt, at der dukker en vejfest eller to op om sommeren. Man finder fortrinsvis de yngre familier, studerende, kunstner og akademikere i kvarteret. Og området er også et virkelig attraktivt sted at bo. Derfor er huslejeprisen ret højt, men til gengæld bor man også i nogle af Århus ældre historiske gader, som nu er blevet et ret så hipt miljø. Navnet Ø-gaderne er fordi, at alle gaderne i området er opkaldt efter danske øer. Det er ikke blandt Ø-gadens boliger, at man finder de store murermestervillaer og 4 rums lejligheder. I stedet er det små hyggelige lejligheder, rækkehuse og for byhusene tit i 2 plan. Og det er hovedsageligt et boligkvarter. Hvis man skal ud at spise, så er det en tur ned til centrum eller til Trøjborg og afhængig af, hvor du er i området, kan det tage mellem 5 - 15 min. hvis du går. Området starter umiddelbart efter Latinerkvarteret, hvor Nørre Allé deler de to områder og går helt op til Trøjborg.

Ejendommen
Ejendommen er igennem årene blevet pæn vedligeholdt med b.la. Nye træ/alu vinduer mod haven, totalistandsat kælder med gulvvame, nye kloakledninger, køkkener samt badeværelser. Lejlighederne fremstår alle lyse og indbydende, hvor man fra køkken alrummet har adgang til solrig altan. Indretningen i lejligheder er en blanding af parlejligheder samt delelejligheder.

Lejligheden på 3. sal er indrettet med 3 separate værelser.

Lejlighederne fra stue til 2. sal er i god stand, dog skal man påregne istandsættelse på 3. sal. (3. sal værelse 2 og 3 bliver ledig pr. 01.09.2022 og værelse 1 pr. 01.10.2022)

Kælderen er blevet totalistandsat i 2020/2021 med gulvvarme overalt, loftshøjde på 225 cm., nyt el og vvs m.m. Der er ligeledes blevet indrettet et kontor/gæsteværelse med eget badeværelse i kælderen. Fra kælderen er der adgang til en rigtig hyggelig have.

Der er mulighed for én ledig lejlighed til køber.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
490.103,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.522,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.735,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
272,-
Pris i kr.
11.750.000,-
Afkast %
3,45 %
Kr./m²
36.491,-

Lokalet

Etage areal
322 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
186 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gård
Kælder
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere