SENEST SET
FAVORITTER

Jordbrovej 12, 8200 Aarhus N

Meget velholdt hjørneejendom

22.000.000,-
3,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000159

Meget velholdt hjørneejendom på Christiansbjerg

- 8 særdeles delevenlige 3-værelses lejligheder - oplagt til studerende
- En placering midt i Aarhus N‘s uddannelsesmekka
- Stor negativ konto på § 18B, som vidner om et højt vedligeholdelsesniveau
- Vinduer, zinkinddækninger, fuger og tagrender er skiftet for nylig
- Meget indbydende kælderareal med fri vask til ejendommens beboere

Ejendommen på Jordbrovej 12, 8200 Aarhus N. er opført i 1939 og består af 622 m² boligareal fordelt ud på 8 lejligheder over 4 etager og derudover en indbydende kælder med en god loftshøjde på 164 m².

Bygningen ligger på hjørnet af Jordbrovej og Lyøgade og ligger helt optimalt for de studerende, der hvert år valfarter til Aarhus for at læse videre. ITbyen, Aarhus Universitet og Aarhus BSS ligger alt sammen inden for en kort cykeltur fra ejendommen og lejlighedernes perfekte planløsning med central fordelingsentré gør det muligt for studerende at gå sammen 3 mand/kvinder, og opnå en overkommelig leje i et bynært område med lys og luft.

Allerede inden man går ind i opgangen fornemmer man, at ejendommen er godt vedligeholdt – vinduer af nyere dato og vedligeholdelsesfri idet det er plastik, en facade der fremstår meget pæn med nyere fuger og nyere zinkinddækninger på både brandkam samt kviste.

Ens for alle 8 lejligheder er, at de alle kan deles af 3, har køkkener med praktisk vinylgulve, hvide tidsløse køkkenelementer og opvaskemaskine samt rummelige badeværelser med separat bruseniche.

De eneste optimeringsmuligheder der kan nævnes er nok, at få sat vandmålere op i lejlighederne, da udgiften til vand er indeholdt i huslejen samt et betalingssystem til vaskekælderen som ejendommens lejere i dag har fri adgang til vaskemaskine og tørretumbler – og opsætning af altaner.

Vedligeholdelseskontoen hos Grundejernes Investeringsfond er negativ med knap kr. 1.850.000,- hvilket vidner om at nuværende ejere af ejendommen har brugt nogle flere penge på at holde ejendommen ved lige end de ellers høje satser hos GI. Derfor kigger man som kommende ejer af ejendommen ind i en periode med meget lave vedligeholdelsesudgifter og et regnskab hos GI, som ikke kommer til at belaste likviditeten i ejendommens drift, som en bindingspligtig ejendom ellers ville gøre.

Christiansbjerg er en populær bydel i det nordlige Aarhus og fra Jordbrovej 12 er der blot 7 minutters gang til Aarhus Universitet og under 100 meter til Letbanestop på Randersvej, som giver ejendommens lejere let adgang til hele Aarhus by. I forhold til indre by er bebyggelsen i dette område lidt lavere og mindre tæt, hvilket giver en følelse af mere luft og rum – men du har stadigvæk Strøget, åen og shoppingcentrene indenfor meget kort afstand.

De daglige indkøb kan klares i enten Fakta eller Rema1000, som begge ligger indenfor 650 meter fra ejendommen. Alt i alt en super beliggenhed for parret som ikke ønsker at slippe byen helt, for de studerende, som kommer til byen og bor sammen i et par år eller 3 eller den lille familie, som har brug for ét værelse mere, end den 2-værelses de pt. residerer.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
847.848,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.363,-
Årlige driftsudgifter kr.
181.249,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
291,-
Pris i kr.
22.000.000,-
Afkast %
3,07 %
Kr./m²
35.370,-

Lokalet

Etage areal
622 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
347 m²

Faciliteter

Altan
Kviste
Kælder
Vinylgulv
Køkken

Teknik

Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere