SENEST SET
FAVORITTER

Christiansgade 4, 8000 Aarhus C

23 ejerlejligheder på bedste beliggenhed i Aarhus C

107.000.000,-
2,79 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@tk-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 150000130

På bedste beliggenhed i Aarhus C er der skabt 23 smukke boliger midt i byen omgivet af historiske bygninger

På bedste beliggenhed i Aarhus C er der skabt 23 smukke boliger midt i byen omgivet af historiske bygninger, som Retsbygningen, Frimurerlogen og Folkeoplysningens hus.

Bygningen er opført i 6 etager, dog med den 6. etage som tilbagerykket penthouse etage. Bygningen er opført i lys grå tegl (Petersen Tegl) med vinduespartier i træ/aluminium og forskudte trælamel-elementer, som giver bygningen en variation og lethed i sit udtryk.

Lys i bunden af trælamellerne oplyser bygningen på en fin måde om natten og gør den til et i høj grad levende indslag i bybilledet. I gårdrummet er facaden udformet skråtskåret, som muliggør et kig mod nordvest fra lejlighederne. Ejendommen overtages opdelt i ejerlejligheder.

De 23 lejligheder er af varierende størrelse, og er indrettet med store dejlige rum. For at få mere lys ind i lejlighederne, er der sat højt vindue mellem stue og værelse, ligesom der er benyttet glasdøre og bygget så få vægge som muligt. Intentionen har været ’råt, enkelt og stort’.

Samtlige lejligheder har en dejlig større altan. Der er 4 lejligheder på hvert plan, 2 lejligheder i midten på 75 kvm. og to i enderne på henholdsvis 139 og 112 kvm. Der henvises til bagerst i nærværende opstilling, hvor der er plantegninger over etagerne.

Ejendommen er opført med ejerlejligheds salg for øje, hvorfor materialer til køkkener, bad og indretning, vurderes at ligge i den høje ende kvalitetsmæssigt.

Der er 9 lejligheder ledig for køber - og desuden mulighed for at udnytte stort lokale i kælder, der tidligere har været anvendt til kontor.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.216.422,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.308,-
Årlige driftsudgifter kr.
356.269,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
145,-
Pris i kr.
107.000.000,-
Afkast %
2,79 %
Kr./m²
43.514,-

Lokalet

Etage areal
2459 m²
Sekundært areal
2319 m²
Grund areal
555 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Kælder
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere