SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 232, 8230 Åbyhøj

Projektejendom centralt i Åbyhøj

6.500.000,-
4,22 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 80503387

 

• 464 m² heraf 155 m² erhverv og 309 m² bolig efter ombygning
• Byggetilladelse foreligger
• Ejendom i drift, 2 erhvervslejere
• 5 parkeringspladser til ejendom efter ombygning
• Kort afstand til Aarhus C
• Levende bygade med butikker, mad og dagligvareindkøb

OM EJENDOMMEN
I attraktive Åbyhøj med spændende butikker langs Silkeborgvej, og med kort afstand til både byens uddannelsessteder, Aarhus C og såvel Ringgaden og Ringvejen, sælges nu denne spændende investeringsejendom, som også rummer projektudviklingsmuligheder, hvis man som køber har et ønske herom. Ejendommen er placeret tæt på byens torv, med flere velrenommeret butikker i naboejendommene, som bl.a. tæller Emmerys, Okkels Is, Bronuts, såvel som mæglerbutikker, banker og selvfølgelig et bredt udvalg af dagligvarer butikker.
Ejendommen huser i dag i stueplan en dykkerforretning, som også indtager dele af ejendommens kælder, mens det mindre erhvervslejemål i dag er udlejet til en klinik indenfor kosmetologi. 1. salen byder på 2 lejligheder, som i dag begge benyttes af sælger. Lejlighederne th. fremstår som en flot 2-værelses lejlighed med rummelig stue, foruden stort soveværelse mod gården. Herudover er her godt køkken, og et pænt velholdt badeværelse. Tv. fremstår i dag med mindre badeværelse, køkken som trænger til opdatering, foruden soveværelse og stue mod Silkeborgvej. I gården har sælger et gårdareal, mens græsarealet og 2 af ejendommens garager i dag benyttes af ejerforeningen Odinsvej, som har brugsret til disse arealer. De øvrige 2 garager, benyttes af sælger til eget brug.

FREMTIDIGT PROJEKT
Der er på ejendommen i dag en godkendt byggetilladelse, som giver mulighed for at ombygge ejendommen, således at man foruden lejemålene på 1. sal, også får 2 lejemål på ejendommens 2. sal. Derudover er oplægget i byggetilladelsen, at 1. salen ombygges, således man opnår mere regulære lejemål, samtidig med at kælderen delvist renoveres til fremtidig anvendelse for boliglejemålene. 2. salen vil jf. byggetilladelsen også give mulighed for at indrette hems til de 2 lejemål, således man derigennem kan optimere bruge af lejlighedernes arealer. Ved omdannelse af ejendommen, vil der være enkelte forhold omkring ejendommens kloak, som vil skulle opdateres, hvilket også vil give mulighed for at omdanne gårdrummet, således at gården vil kunne rumme yderligere 3 parkeringspladser til ejendommen Silkeborgvej 232. Det forventes at ejendommen efter omdannelse, og ved fastholdelse af nuværende lejere i stueplan vil kunne indbringe en fremtidig lejeindtægt på anslået kr. 660.000.
Kontakt mægler for nærmere information omkring byggeprojektet på ejendommen.

BELIGGENHED
Åbyhøj er placeret tæt på uddannelsesinstitutioner, Ceres Byen og Aarhus midtbys mange faciliteter. I Åbyhøj er indkøbsmulighederne lige rundt om hjørnet og midtbyen blot få minutter på cykel borte. Ydermere er der i området masser af grønne arealer og en smuk park som skærer igennem området hvilket giver luft og liv til området.
Brabrandstien og Aarhus Å
Aarhus Å & Brabrandstien er placeret i det sydlige Åbyhøj og gennemløber Aarhus Ådal, Brabrandsøen og den indre by, for endelig at løbe ud i Aarhus Havn og Aarhusbugten. Brabrandstien er en smuk rekreativ sti, som leder fra Aarhus Centrum, langs Aarhus Å og rundt om Brabrand Sø & Årslev Engsø. Området omkring Brabrand Sø og Årslev Engsø er fantastiske områder, hvor man kan opleve et rigt dyreliv og enestående natur. Stien benyttes dagligt af mange brugere til både løb, cykling og diverse andre motionsformer. Derudover har man i Åbyhøj 2 utrolig populære folkeskole, såvel som flere daginstitutioner, som sammen med den bynære placering har gjort forstaden utrolig attraktiv for mange familier, såvel som modne ejere og lejere.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
337.924,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.280,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.056,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
235,-
Pris i kr.
6.500.000,-
Afkast %
4,22 %
Kr./m²
24.621,-

Lokalet

Etage areal
264 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
502 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gårdareal
Kælder
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere