SENEST SET
FAVORITTER

Jægergårdsgade 61, 8000 Aarhus C

Investeringsejendom i efterspurgt område

7.050.000,-
4,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173466

 

Ejendommen er beliggende i den attraktive Jægergårdsgade i hjertet af Aarhus.

Selve navnet Jægergårdsgade stammer fra en skovriddergård kaldet Jægergården, som hørte under Marselisborg Gods. Jægergården blev opført i 1724 tæt ved Marselisborg Allé, og blev revet ned i 1910, hvorefter DSB opførte kontorbygninger på stedet.

Indtil 1923 hed vejen Jægergaardsvej og førte fra Frederiks Allé til Marselisborg Allé. Det var en markvej anlagt af Mads Pagh Bruun, som havde en klædefabrik lidt fra vejen. Jægergaardsvej skiftede i 1924 navn til Jægergårdsgade. Frederiksbjerg Grundejerforening bad byrådet om at få ændret navnet.

Jægergårdsgade er kendt for det store udbud af hyggelige caféer, restauranter og ikke mindst mindre specialforretninger, som gør gaden et besøg værd. Der er naturligvis kort afstand til alle midtbyens faciliteter i øvrigt, herunder både Aarhus Banegård og Aarhus Rutebilstation. Beliggenheden meget tæt ved Ingerslev Boulevard som hver uge afholder marked er værd at besøge. Endvidere er der ligeledes kort afstand til den smukke Marselisborg Skov, den hyggelige strand ved Tangkrogen og ikke mindst Marselisborg Havn. Der er i området gode parkeringsmuligheder i f.eks. Bruuns Galleri med ca. 715 p-pladser. Denne ejendom vil være oplagt at kigge nærmere på, hvis du ønsker at erhverve en ejendom i en attraktiv gade og hvor genudlejningsmulighederne har rigtig gode betingelser.

Ejendommen, der består af fire ejerlejligheder, hvoraf de to er til salg og som er beliggende i Jægergårdsgade 61 st. samt 1. sal. i en flot og tidstypisk ejendom fra år 1889 med et solidt udtryk. Begge ejerlejligheder er udlejet til henholdsvis erhvervsformål og boligformål.

Erhvervsdel:
Stueplan er pt. udlejet til restaurationen Mikkeller, som er specialiseret i at servere et meget bredt udvalg af øl. Det er lykkedes dem på kort tid at etablere et navn i Aarhus og har fået flere gode anmeldelser af ølkendere. Erhvervsejerlejligheden har et etageareal på ca. 86 m² og er indrettet med større åbent areal som anvendes til servering og bar, hertil baglokaler, hvor der er indrettet gode toiletfaciliteter. Mikkeller har endvidere adgang til lagerrum i kælderen på ca. 21 m². I forbindelse med indflytningen i år 2015 fik erhvervsejerlejligheden isat nye specialfremstillede hæve/skyde-vinduer ud mod gaden.

Boligdel:
1. salen er, som stueplan, også udlejet, men her til privat boligformål. Ejerlejligheden er særdeles velindrettet og også delevenlig med to gode værelser, stue samt køkken og bad. Lejligheden fremstår pæn og velholdt. Køkken og bad er af lidt ældre dato, men grundlæggende både velfungerende og nydelige. Lejligheden har adgang til fælles vaskerum i kælderen.

Ejendommens hyggelige gård er indrettet så alle ejendommens brugere kan benytte den.

Dette er en ejendom, der bør ses og for nærmere information kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 og for nærmere materiale på mail:

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
361.103,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.345,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.020,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
305,-
Pris i kr.
7.050.000,-
Afkast %
4,56 %
Kr./m²
45.779,-

Lokalet

Etage areal
154 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
162 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Lagerrum
P-plads
Toiletfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere