SENEST SET
FAVORITTER

Niels Juels Gade 70, 8200 Aarhus N

TRØJBORG AARHUS - BOLIGUDLEJNING - 592 M² - 10 LEJEMÅL

18.700.000,-
3,31 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4221 XX XX Se nummer
E-mail xx@kmerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7064GI

GODE MULIGHEDER FOR LÆNGERESIGTET OG VARIG VÆRDIFORØGELSE

Denne udlejningsejendom er beliggende i det særdeles eftertragtede område i Aarhus N - Trøjborg.

Ejendommen er beliggende med kort afstand til stort set alt, som uddanelsesinstitutioner (Aarhus Universitet, mv.), skov, fjord og det herlige byliv i centrum af Aarhus.

Ejendommen består af lige antal 2 og 3 værelses lejligheder på henholdsvis 52 m² og 68 m². Lejlighederne trænger til at blive renoveret med nye køkkener, badeværelser (inddragelse af bagtrappe), mv., ligesom ejendommens facade mod Niels Juels Gade trænger til renovering.
Ejendommens tag og vinduer (mod gaden) er af nyere dato, ligesom facaden mod gården er renoveret. Det bemærkes også at der er indkøbt ny hoveddør og nye døre til lejemålene (endnu ikke monteret) samt at kloakering (rottesikring, mv.), eftersyn af el-installationer, brandsikring af trappe samt øvrig forberedelse til inddragelse af bagtrappe er næsten færdiggjort. Der foreligger betinget tilladelse til inddragelse af bagtrappen fra Aarhus Kommune.

Sælger har - af tidsmæssige årsager - endnu ikke haft mulighed for at videreføre planerne om selv at stå for den yderligere renovering, hvilket har medført en mindre grad af "uro" hos lejerne ligesom en enkelt lejer har valgt at inddrage huslejenævnet til afgørelse af lejens niveau (Nævnets afgørelse er den leje der står anført i lejemålsregistreringen for 1. tv.) Medvirkende ejendomsmægler (og administrator) har netop afholdt møde med lejerne med det udfald at de resterende 5 lejere alle har ønsket at få renoveret deres lejemål. Indtil renovering er gennemført er aftalt en månedlig lejerabat på kr. 500,- (det er lejen efter rabat der er anført i lejemålsregistreringen). Herudover skal det nævnes at 4 lejemål er opsagte til fraflytning 1.7. eller 1.8., hvilket giver perfekt muligheder for at påbegynde renovering idet de alle ligger i samme side af ejendommen. De opsagte lejemål er alle sat til en "anslået leje" på kr. 5.750,- + forbrug pr. måned !!

Ejendommen rummer lidt udfordringer, arbejdsindsats og kapital, men til gengæld også et potentiale der kan medføre ejerskabet af en "trofæ ejendom" med en kontantværdi på minimum 24.000.000,-

For yderligere oplysninger omkring fremvisning, ejendommen, lejerne, nævnsafgørelsen, mv.. kontakt medvirkende ejendomsmægler Kent Møller på telefon 42217909

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boligudlejning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
763.391,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.300,-
Årlige driftsudgifter kr.
147.916,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
252,-
Pris i kr.
18.700.000,-
Afkast %
3,31 %
Kr./m²
31.857,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
587 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
309 m²

Faciliteter

Køkken

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere