SENEST SET
FAVORITTER

Lollandsgade 77, 8000 Aarhus C

2. sal bliver ledig til køber

8.500.000,-
2,73 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2103337

Boligudlejningsejendom i Øgaderne

Ejendommen
Charmerende "småhusejendom" på 204m² + ca. 7 m² hems. Ejendommen indeholder 4 fine 2-værelses lejligheder og fremtræder velholdt. Alle lejligheder er gennemgribende renoveret i perioden 1999- 2010. Ejendommen har endvidere et rigtig hyggeligt gårdmiljø med solrig terrasse. Kælderen er indrettet med vaskerum og pulter-kamre, herudover er der indrettet en enhed på 25m² med køkken og bad. Denne enhed er udover arealet på 204m². Enheden er ikke registreret/godkendt til hverken bolig eller erhverv, men kunne evt. integreres med lejemålet i stueplan. Enheden overtages ledig.

Beliggenhed
Øgadekvarteret er et af de mere rolige områder i det inderste Aarhus C. I 1970'erne ændredes beboersammensætningen sig fra et typisk ar-bejderkvarter til et attraktivt boligområde med mange uddannelsessøgende, hvad kvarteret stadig er i dag.

Øgadekvarteret ligger lige mellem Botanisk Have, Aarhus Universitetsparken og Vesterbro Torv. Kvarteret tilbyder derfor let adgang til byens største parker, hvor Botanisk Have har et meget kuperet terræn med mange små, intime, grønne rum og store åbne plæner. Universitetsparken er Danmarks største egetræspark med et areal på ca. 15 hektar, hvilket gør den ideel til en god fodboldkamp eller til bare at slappe af på græsset og nyde solen.

I bunden af Øgadekvarteret ligger hjertet af Aarhus med Strøget, Latinerkvarteret og Vadestedet som de centrale omdrejningspunkter. På Strøget er udbuddet af butikker stort, varieret, spændende og store flagship-stores som Vero Moda, Sephora, H&M og Vila er godt repræsenteret her. For enden af Strøget, ned mod Øgadekvarteret, finder du Aarhus Å og Vadestedet, hvor den største samling af byens cafeer og natklubber er beliggende.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
277.976,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.363,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.264,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
227,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
2,73 %
Kr./m²
41.667,-

Lokalet

Etage areal
204 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
129 m²

Faciliteter

Bad
Gårdmiljø
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere