SENEST SET
FAVORITTER

Hjortensgade 20, 8000 Aarhus C

Udlejningsejendom i Aarhus C

6.950.000,-
3,93 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000168

Udlejningsejendom/projektejendom på central beliggenhed i Aarhus

- Mulighed for at overtage ejendommen tom
- Pt. 1 lejlighed og 8 værelser
- Hyggelig have orienteret mod vest
- God drift hvis nuværende formål videreføres

På Hjortensgade 20, lige overfor prestigebyggeriet ”Æbleøen” – et mix af byhuse og lejligheder hvor det samlede projektareal består af 12.000 m² som for nyligt er afsluttet og afleveret til de private investorer, ligger der en mindre flatterende ejendom i en falmet gulmalet facade med et sæt vinduer, som trænger til at blive skiftet. Ejendommen der er tale om, er opført tilbage i 1884 og jf. BBR består den af 3 boligenheder - realiteten er lidt en anden; stuen er lejet ud som en normal lejlighed, hvor 1. - 3. sal er lejet ud på værelsesbasis i 8 forskellige værelser.

På 1. salen er der 3 værelser, som er fælles om at dele et køkken samt et badeværelse. 2. salen har samme planløsning, men køkkenet er lige et par m² større, fordi badeværelset til de resterende 5 værelser ligger på 3. salen. Der har i sælgers ejertid været fuld belægning på værelserne, til en månedlig leje på lige omkring kr. 3.000,- inkl. alt forbrug. Som ny ejer af ejendommen kan man vælge at fortsætte med værelsesudlejningen og opnå et afkast på ca. 3,75%.

Alternativt kan ejendommen overtages helt tom for lejere og dermed har kommende ejer muligheden for at gøre ejendommen mere regulær i 4 små udlejningsenheder. Sælger har selv overvejet at bygge en ”tarm” på i baggården op mod naboen, som er forskudt tilbage på grunden i forhold til den øvrige bebyggelse. En spændende ejendom med mange muligheder – vi glæder os til at høre fra dig.

Uddannelsesmiljøet indenfor cykelafstand og byen indenfor gåafstand!

Placeringen på Hjortensgade 20 appellerer i høj grad til unge mennesker, som flytter til byen for at studere. Aarhus Universitet og VIA University, som er trækplaster for en stor del af de unge tilflyttere, ligge begge dele inden for gåafstand fra ejendommen. Indkøbsturene er også til at overskue – hvis man kan se sig tilfreds med en tur i enten Rema1000 eller SuperBrugsen, som ligger inden for 100 meters afstand begge butikker.

Botanisk Have, et rekreativt åndehul i byen, som er ekstra anvendeligt i sommerhalvåret, kan nås på 2 min. fra ejendommen, hvis ikke man finder den vestvendte have tilstrækkelig stor. Byens pulserende cafémiljø og natteliv ligger ligeledes inden for gåafstand fra adressen. Alt i alt en super beliggenhed for den unge tilflytter det ønsker at opleve byen fra sin bedste side.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
357.113,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.677,-
Årlige driftsudgifter kr.
88.316,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
415,-
Pris i kr.
6.950.000,-
Afkast %
3,93 %
Kr./m²
32.629,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
213 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
197 m²

Faciliteter

Badeværelse
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK