SENEST SET
FAVORITTER

Kirstensvej 1A-F, 8220 Brabrand

Velholdt udlejningsejendom i Brabrand

8.550.000,-
4,53 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 80204490

Velholdt og gennemtænkt udlejningsejendom med mindre lejemål!

- 7 lejemål omfattet af fri markedsleje
- Let adgang til motorvejsnettet og offentlig transport
- Tæt på Brabrandstien
- Ensartethed og højt vedligeholdelsesniveau
- Energimærke C

Ejendommen på Kirstensvej 1A blev opført i 1952 med handel af dagligvare for øje – siden hen har den været anvendt til diverse formål, men senest i 2005 blev hele ejendommen tømt for at lave 7 selvstændige lejemål. Der er stort set ingenting i ejendommen, som kan dateres tilbage til før 2005 – faldstammer, kloakinstallationer, vand/varme rør og elinstallationer er skiftet i 2005. I årene 2014-2020 har nuværende ejere skiftet tagpap på taget over kælderlejligheden, alle vinduer i ejendommen er slebet, grundet og malet, tag + undertag, inddækninger og tagrender er nyere, hele ejendommen er omfuget med bakkemørtel, der er installeret Techem TSS (som gør at regnskab af el, vand og varme kan klares med et enkelt klik), varmesystemet herunder vekslere er udskiftet og så er ejendommen for nyligt blevet separat kloakeret. Alle lejemål har ens trægulv (pergo/laminat), ens badeværelser, køkkener og generelt et meget højt vedligeholdelsesniveau.

Ejendommens kælder indeholder vaskerum, teknik rum, et disponibelt rum hvor nuværende ejere har reservedele mv. liggende, samt en lejlighed på 70 m² (det er kun de 29 m² der er godkendt til beboelse - hvorfor m²-lejen syner meget høj). Lejligheden i kælderen er fuldstændig ligeså velekviperet som de øvrige lejemål og indeholder 2 værelser, køkken og stort lækkert badeværelse, men det hedder sig at store dele af lejligheden ikke er godkendt til beboelse. Stueplan består af 3 enheder – 2 små etværelses lejligheder, som lejes ud til under kr. 5.000,- pr. måned og en veldisponeret 3-værelses lejlighed med stor vestvendt træterrasse. 1. salen har ligeledes 3 lejemål, hvoraf de 2 er etværelses lejligheder, igen med en husleje under kr. 5.000,- pr. måned og en 2-værelses lejlighed med særdeles brugbar og anvendelig hems.

Som ny ejer af denne ejendom, har man nogle særdeles velindrettede og velholdte lejligheder hvor risikoen for tomgang er minimal, udsigten til større renoveringsarbejder er lang og administrationen af ejendommen bliver ikke meget nemmere – en ejendom, som vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech med udsøgt glæde vil fremvise for interesserede købere.

Ejendommen er placeret på kanten til postnummer Åbyhøj og afstanden til VIA University ved Ceresbyen tæller 3,6 km. Brabrandstien er godt 1 km fra ejendommen og kan nås på 10 min. i frisk gang. Tilkørsel til Herningmotorvejen og det øvrige motorvejsnet er blot 4 km fra adressen. Med en placering i Brabrand giver det lejerne af ejendommen den fordel, at parkering af bil aldrig bliver et problem når man kommer hjem fra arbejdet. Den offentlige transport stopper få hundrede meter fra ejendommen, hvilket gør det let for beboerne i ejendommen at transportere sig frem og tilbage mellem centrum og bopæl.

Beliggenheden og ejendommens udvalg af lejemål appellere til et bredt publikum – den studerende, som ønsker at bo for sig selv til en husleje der er til at betale, den enlige med fast arbejde uden for byen, det studerende eller arbejdende par og skilsmisseforælderen med behov for et ekstra værelse til et barn.
Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
477.546,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.550,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.727,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
324,-
Pris i kr.
8.550.000,-
Afkast %
4,53 %
Kr./m²
27.760,-

Lokalet

Etage areal
308 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1089 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Parkering
Træterrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere