SENEST SET
FAVORITTER

Røgelvej 1A, 8220 Brabrand

Mindre boligejendom med nyistandsatte lejemål

7.500.000,-
4,73 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSBA90141

Præsentabel og moderniseret boligudlejningsejendom i Brabrand

Præsentabel og moderniseret boligudlejningsejendom, beliggende i Aarhus forstaden Brabrand, i veletableret  villakvarter med kort afstand til gode indkøbsmuligheder bl.a. ved City Vest, skole og daginstitutioner osv.
 
Ejendommen er opført i 1964 – oprindeligt til erhvervsmæssigt formål, men er konverteret til bolig, og indeholder i dag 3 nyrenoverede boliglejemål, opdelt i ejerlejligheder – herunder med fri lejefastsættelse. Senest er ejendommen ombygget i 2016 med bl.a. nye køkkener og badeværelser. 
 
Ejendommen har et samlet bygningsareal på 361 m² i stueplan samt 48 m² kælder med godkendt beboelse. Det samlede kælderareal er 171 m² - alle tal jf. BBR. Ejendommen er opført med ydervægge i gule mursten, built-up tag med tagpap samt nye termoruder isat træ-/aluminium-rammer.
 
De 3 lejligheder fremstår i pæn og præsentabel stand og udgør (jf. lejekontrakterne) hhv., 109, 129 og 153 m². Hver lejlighed er med egen indgang og entre og alle faciliteter. Gulvene er primært træ – klinker i baderum/bryggers og linoleum i køkkener. Lofter er af lyst træ og væggene primært hvide med gips.  
 
1A (109 m²) – Entre med 2 separate toiletter/bad, stort køkken-alrum, 2 beboelsesrum samt stue. Stuen med ovenlysvinduer der skaber et lyst og åbent rum. Til lejligheden er separat kælder/opbevaringsrum.
 
1B (129 m²) – Lejligheden er i 2 plan med stor entre med ovenlysvinduer, køkken i kombination med stue, badeværelse samt 4 beboelsesrum/værelser i stueplan. I kælderplan er toilet, bryggers samt disponibelt rum.
 
1C (153 m²) – lejligheden er i 2 plan med entre, stort køkken, stue med bl.a. pejs, badeværelse og 2 beboelsesrum i stueplan. Her er desuden egen aflukket gårdhave. I kælder/parterre niveau findes 2 beboelsesrum, stort badeværelse, bryggers og opbevaringsrum. Lejemålene er fuldt udlejede og meget velegnede til større familier eller som bofællesskab, og mulighederne for yderligere opdeling i mindre enheder bør ligeledes undersøges.
 
Ejendommen er beliggende på 1.464 m² stor grund til lejernes frie afbenyttelse. De respektive lejemål har brugsret til have, altan eller terrasse samt fælles parkering foran bygningen.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
417.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.021,-
Årlige driftsudgifter kr.
67.779,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
166,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
4,73 %
Kr./m²
18.337,-

Lokalet

Etage areal
409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2387 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Pejs
Toilet
Gårdhave
Kælder
Opbevaringsrum
Parkering
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere