SENEST SET
FAVORITTER

Studsgade 44, 8000 Aarhus C

Solid og attraktiv boligudlejningsejendom i Latinerkvarteret

32.500.000,-
3,13 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173095

Solid og attraktiv boligudlejningsejendom i Latinerkvarteret sælges

Ejendommen er centralt beliggende i Latinerkvarteret - i en rolig ensrettet gade, nær alle midtbyens faciliteter og med kort afstand til Aarhus Ø, Risskoven og badestranden "Den Permanente".

Bygningen fremstår med facade i gule sten, nyere termovinduer med lodrette sprosser, altaner og sadeltag belagt med tegl.

Trappeopgangen er af den solide slags med stentrappe og giver adgang til de 8 beboelseslejligheder, samt de 5 klubværelser i tagetagen. Desuden er der adgang til et fælles vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler i tagetagen. Alle lejligheder er velindrettede med central entre, der giver mulighed for udlejning til 2 eller 3 studerende.

Køkkener og badeværelser er moderniserede (undtagen i lejligheden 2. th.), og der er altan til begge sider til alle lejligheder. Fra de fleste er der en skøn udsigt.

Klubværelserne har adgang til fælles køkken og fælles bad (som dog trænger til modernisering).

Der forefindes fælles vaskeri på 5. sal. Det kan overvejes om dette kan flyttes ned i kælderen, således at der kan indrettes yderligere boligareal i tagetagen.

I stueplan og en del af kælderen er det 499 kvm store erhvervsareal udlejet til kontorfællesskab. Den øvrige del af kælderen fremstår stort set ubenyttet. Det vurderes muligt at kunne konvertere erhvervsarealet til beboelse. Dette kræver dog tilladelse fra Aarhus Kommune.

Der forefindes endvidere 3 p-pladser i gården, som p.t. anvendes af erhvervslejerne.

Lejlighederne på 1. tv. og 1. th er beboelseslejligheder der i 1996 er indrettet i tidligere erhvervslokaler. Der kan således opkræves markedsleje i disse lejemål (fri huslejefastsættelse) i henhold til LL § 53, stk. 4.

Da ejendommen pr. 01.01.1995 omfattede 6 lejligheder til beboelse (udover erhverv) er ejendommen i lejeretlig henseende at betragte som et småhus. Lejen fastsættes efter det lejedes værdi i henhold til LL § 47.

Ejendommen ejes af Guldberg Bolig A/S. Ejendommen kan handles i en almindelig ejendomshandel, men det er også muligt at købe selskabet efter nærmere aftale. Selskabet ejer tillige naboejendommen i Studsgade 42, som også ønskes solgt (se separat salgsprospekt, sagsnr. 173094).

Med udgangspunkt i en værdiansættelse af begge ejendomme på kr. 49.450.000,-, kan den udskudte skat beregnes til ca. kr. 2.800.000,-. Aktierne kan erhverves for ca. kr. 18.500.000,-, hvor betaling for den udskudte skat indgår til kurs 45. Forhør nærmere hos mæglerfirmaet angående specifikation af aktieprisen.

Ved en selskabshandel kan der spares ca. kr. 200.000,- i tinglysningsafgift (registreringsafgift).

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om ejendommen kontakt da venligst ejendomsmægler Jan Langhoff på mobil: 4024 4433 eller mail:

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.329.702,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.096,-
Årlige driftsudgifter kr.
325.511,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
268,-
Pris i kr.
32.500.000,-
Afkast %
3,13 %
Kr./m²
26.793,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1213 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
405 m²

Faciliteter

Altan
Bad
P-plads
Sadeltag
Køkken
+Mere

Teknik

Tv
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK