SENEST SET
FAVORITTER

Skovagervej 954B, 8240 Risskov

8 stk. ejerlejligheder i Risskov

25.500.000,-
3,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2006407

 

Historie
Yderst sjældent udbudt ejendom, som tidligere var en del af det psykiatriske hospital i Risskov. I de seneste år har regionen i samarbejde med PKA, KPC A/S og Lærernes Pension forberedt en omfattende omlægning og udvikling af bygningerne og områderne omkring det gamle psykiatriske hospital i Risskov ved Aarhus. Det nye byområde navngives Bindesbøll Byen efter arkitekt Gottlieb Bindesbøll og kommer til at indeholde etableringen af mere end 1.200 nye boliger i det attraktive område. De gamle hovedbygninger omdannes til leje- og ejerlejligheder, mens der opføres eksklusive række- og punkthuse omkring det gamle renæssanceanlæg. Ombygningen af området er påbegyndt i 2018 og færdiggøres i etaper ind til udgangen af 2021/2022.

Beliggenhed
Bindesbøll Byen bliver Risskovs sydligste område, kun 2 km fra Aarhus midtby. Nærheden til skoven, parkarealerne og vandet gør området til et af byens mest eftertragtede. Ejendommen er placeret centralt på anlæggets gamle adgangsallé, som forbliver områdets hovedpulsåre for kørende og gående trafik.

Ejendommen
Ejendommen konverteres fra erhverv til bolig, og derfor er der fri lejefastsættelse i alle lejligheder.
Lejlighederne indrettes således, at de er attraktive for seniorer, familier samt studerende. Pga. restriktioner er det ikke muligt at registrere tagetagens arealer som bolig de næste 4 år - spørg mægler for mere information.

Hele ejendommen bliver komplet renoveret, hvor alle installationer, vinduer osv. bliver udskiftet. Lejlighederne får gulvvarme og indrettes med gedigne materialer af høj designmæssige kvaliteter. Der lægges nye gulve i egetræ i sildebensmønster. På badeværelserne ligger naturstensfliser i afdæmpede nuancer. Køkken samt badeværelser udføres i snedkerfremstillet, hvidmalet grebsløse skuffer. Korpus som melamin, fingertappede egetræsskuffer og hylder i sort melamin. Køkkenbordplade i hvid komposit. Vola armatur monteres i køkken samt badeværelse. Hårde hvidevarer er fra Gaggenau og Miele.

Der er elevator i ejendommen.

Lejearealer
Arealerne består af 4 ejerlejligheder der bliver registreret som bolig samt 4 ejerlejligheder der bliver registreret som disponibelt areal. De 4 boliger ligger alle på første sal. De 4 små ejerlejligheder er beliggende i kælderen (2 stk.) samt i tagetagen (2 stk.) Lejlighederne bliver alle indrettet med bad og eget køkken og herved kan de have mange anvendelsesmuligheder.

Der medfølger 4 parkeringspladser, som udlejes til ejendommens beboere.

Der opføres en letbanestation ved Risskov Strandpark, således at byen, universitetet og Skejby kan nås indenfor kort tid.

Ejendommen står klar til overtagelse den 01.11.2020.

Ved køb af denne ejendom får man noget helt unikt, som meget sjældent bliver udbudt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.144.275,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.693,-
Årlige driftsudgifter kr.
197.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
291,-
Pris i kr.
25.500.000,-
Afkast %
3,75 %
Kr./m²
37.722,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
676 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2143 m²

Faciliteter

Bad
Parkeringsplads

Teknik

Elevator
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK