SENEST SET
FAVORITTER

M.P. Bruuns Gade 46, 8000 Aarhus C

Investeringsejendom med bedste beliggenhed i Aarhus C.

62.875.000,-
4,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2004077

 

Nordicals tilbyder nu muligheden for at erhverve en attraktiv investeringsejendom, med en økonomisk stærk hovedlejer og 3 netop totalt moderniserede boliglejemål.

Ejendommen med adressen M.P. Bruuns Gade 46-46B, 8000 Aarhus C, omfatter et bygningskompleks omfattende hovedbygningen med facade ud mod M.P. Bruuns Gade samt et baghus med 3 erhvervslejemål adskilt af en gård med 4 p-pladser i den meget attraktive og populære bydel Frederiksbjerg. M.P. Bruuns Gade er én af byens mest attraktive butiks og handelsgader.

Ejendommen indeholder 6 erhvervslejemål, 6 boliglejemål og 4 p-pladser. Ejendommen er et småhus i lejeretslig henseende.

Der foreligger byggetilladelse til at indrette 2 tagboliger.

Ejendommen

Bygningskomplekset består af 2 bygninger med egen gård til brug for parkering og ophold for ejendommens lejere. I forlængelse af baghuset er der endvidere indrettet et mindre grønt areal, ligeledes til lejernes benyttelse. Forhuset er indrettet med butikker i stueetagen og boliger på de øvrige etager. Baghuset er indrettet med 3 erhvervslejemål til kontorformål og lignende.

Ud mod M.P. Bruuns Gade har bygningen gulpudset facade, to balkoner og en tagkonstruktion belagt med henholdsvis tegl og tagpap. Baghuset har hvidpudset facade og en tagkonstruktion med manzard belagt med tegl og eternit.

Facaden mod gården er i gule teglsten. Sælger har monteret 3 altaner i forbindelse med modernisering af boliglejemål. Der er central adgangsparti i porten med dørtelefon til boligerne. Der er vaskeri i kælderen til fri benyttelse for boliglejerne samt pulterum. En enkelt boliglejer har vaskesøjle på badeværelset. Boligerne er blandt andet indrettet med større regulære rum, trægulve stuklofter og henvender sig til forskellige lejertyper og er delevenlige.

Tagprojekt til boligformål med byggetilladelse

Sælger har opnået byggetilladelse til at indrette 2 lejligheder i tagetagen i forhuset ud mod M.P. Bruuns Gade.

Køber kan efter nærmere aftale overtage byggetilladelse med tilhørende tegninger mv og for egen regning og risiko gennemføre tagprojektet.

Såfremt køber ønsker, at sælger skal gennemføre tagprojektet, er sælger indstillet her på efter nærmere aftale og under forudsætning af, at parterne er enige om vilkårene herfor.

I baghuset forefindes endvidere en uudnyttet tagetage, som potentielt vil kunne inddrages til lejebærende areal.

Erhvervslejere

Udover den årlige leje refunderer erhvervslejerne Warm Nordic ApS og La Rossa en forholdsmæssig andel af ejendommens drifts og forbrugsudgifter i henhold til de indgåede lejekontrakter.

De med Warm Nordic ApS indgåede lejekontrakter omfatter ca 44% af det samlede lejebærende areal og en årlig leje svarende til ca 56% af den samlede lejeindtægt. Lejemålene er uopsigelige indtil 1. marts 2026 og herefter har lejer 6 måneders opsigelsesvarsel.

Lejen reguleres en gang årligt med ændringen i NPI, min 2% - max 4%. Der sker årlig lejeregulering, hvilket er indregnet i nærværende.

Den årlige leje for La Rossa reguleres med NPI pr. 1. januar, næste gang 1. januar 2021.

Erhvervslejeren Arkitekt Povl B. Eskildsen ApS, beliggende på 2. sal i ejendommens baghus, refunderer ingen driftsudgifter. Lejer afholder alene forbrugsudgifter udover lejen.

Lejemålet beliggende i stueetagen i baghuset er pr. januar 2020 ledigt. Udlejningsbestræbelser pågår, og lejemålet kan anvendes til kontorformål og lignende.

Boliglejere

Sælger har i 2018 og 2019 total istandsat og moderniseret 3 lejligheder. 1. th., 2. th. og 3. th. samt opsat 3 altaner på facaden ud mod gården. Der er blandt andet installeret nye køkkener, badeværelser, el samt indsat energivinduer.

Lejemålet 3. tv. vil ved genudlejning kunne moderniseres og udlejes til en merleje. Lejen pr. 1. maj 2020 udgør kr. 741 pr. m².

Lejefastsættelse for boligerne reguleres i henhold til lejelovens og boligreguleringslovens bestemmelser. Der henvises uddybende til lejerfortegnelse og fællesregnskab.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.825.275,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.998,-
Årlige driftsudgifter kr.
275.608,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
195,-
Pris i kr.
62.875.000,-
Afkast %
4,08 %
Kr./m²
44.466,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1414 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
701 m²

Faciliteter

Altan
Gård
Parkering
Stuklofter
Teglsten
Trægulve
Køkken
+Mere

Teknik

Dørtelefon
Tv

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK