SENEST SET
FAVORITTER

M.P. Bruuns Gade 41, 8000 Aarhus C

Velbeliggende investeringsejendom

25.000.000,-
3,81 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000091

Velbeliggende investeringsejendom på M.P. Bruuns Gade

• Investeringsejendom med 6 boliglejemål og ét erhvervslejemål meget centralt i Aarhus C A+ beliggenhed på attraktive Frederiksbjerg
• Charmerende og rusikt butikslejemål
• Total istandsatte lejligheder på 1. salen
• 6 beboelseslejligheder i alt. Heraf 1 med stor tagterrasse
• Spændende handelsgade med varierende udbud af specialforretninger og serviceerhverv

OM EJENDOMMEN

Ejendommen er beliggende på det attraktive Frederiksbjerg på en af de mest centrale gader med masser af liv og charme. Her finder du mange specialbutikker og masse af indkøbsmuligheder. Bruns Galleri, Cinemaxx biograf og Aarhus Hovedbanegård ligger lige rundt om hjørnet.
Bygningerne M.P. Bruuns Gade 41 og 41B er opført i hhv. 1896 (forhus) og 1924 (baghus).

Butiksdelen:
I denne del af ejendommen havde Kähler & friends tidligere sin flagship store i Aarhus. Her får du mange unikke oplevelser og et højt kvalitetsniveau, i italiensk stil. De gamle detaljer er charmerende restaureret og historien fra ejendommens oprindelige slagter butik ses tydeligt, med bl.a. de originale gulve og vægfliser med friser i den forreste del af butikken. I den bagerste del er det gamle terrazzo gulv bevaret og overalt er der kælet for detaljen. I det højloftede lejemål findes også fritlagte murstensvægge og mørke troldteklofter. I facaden mod M.P. Bruuns Gade er der et helt nyt flot sort vinduesparti. Bagest i lejemålet findes nyere toilet og køkkenfaciliteter. Til lejemålet høre også en god og meget brugbar tør kælder.

Lejlighederne:
Forhuset består af 6 ejerlejligheder, hvoraf lejligheden i stuen (nævnt ovenfor) er udlagt til erhverv – baghuset indeholder 3 ejerlejligheder. De 9 ejerlejligheder danner til sammen en ejerforening og Dansk Ejendoms Management A/S ejer 7 ud af de 9 lejligheder, hvilket vil sige, at det er de 7 lejligheder en køber/investor kan erhverve. Lejlighederne på 1. sal mod M.P. Bruuns Gade er begge total nyrenoverede. Begge fremstår med lækre detaljer, som flotte og indbydende med nyt sildebensparketgulv, new yorker skillevægge og helt nye og topmoderne køkkener og badeværelser, hvor der er afsat plads til vaskesølje. Lejlighederne på 2. og 3. sal fremstår i rigtig god stand og har alle en yderst velfungerende indretning. Til lejligheden på 3. sal hører en stor velfungerende hems med mange gode kvadratmeter og en fantastisk indbydende og stor tagterrasse. Herfra kan du nyde udsigten over byens puls og høje huse. I baghuset på 2. sal findes den sidste lejlighed. Stor, lys og velindrettet med gode ovenlysvinduer og to franske altaner. I alle lejligheder er der nye vinduer, med lyddæmpende effekt der gør at man ikke føler sig generet af støj fra pulsen og trafikken på M.P. Bruuns Gade.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.100.956,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.823,-
Årlige driftsudgifter kr.
158.943,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
263,-
Pris i kr.
25.000.000,-
Afkast %
3,81 %
Kr./m²
41.391,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
604 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Toilet
Kælder
Køkkenfacilitet
Sildebensparketgulv
Skillevægge
Terrazzo
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK