SENEST SET
FAVORITTER

Ketting Parkvej 104-110, 8462 Harlev J

Portefølje på 4 rækkehuse i Harlev

9.800.000,-
4,59 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000079

 

• Tæt på skole, indkøb og fritidsaktiviteter
• Opført i gedigen kvalitet
• 5 soveværelser og 2 badeværelser i hver bolig
• Fuldmurede boliger i 2 plan
• Fuldt udlejede
• Mulighed for stykvis detailsalg

4 sammenhængende, fuldt udlejede og fuldmurede rækkehuse med god beliggenhed i Harlev

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har nu fornøjelsen af, at udbyde en lille portefølje af rækkehuse, bestående af i alt 4 sammenhængende boliger med adresserne Ketting Parkvej 104-110, 8462 Harlev. Boligerne er opført i 2013 og ved en gennemgang af boligerne kan man hurtigt konstatere, at kvalitetsniveauet er i en liga for sig selv.

Byggefirmaet Jørgen Højbjerg, som er stiftet tilbage i 1994 har opført mere end 100 parcelhuse og har siden opstart fokuseret på at kvalitet altid skulle være i højsædet. I 2012 skiftede firmaet strategi fra parcelhusbyggeri til rækkehusbyggeri og med et øget fokus på opkøb af storparceller for at opføre projekter, samt bygge til egen beholdning. Projektet på Ketting Parkvej omfatter i alt 16 enheder – 12 af dem er solgt til private husejere og de resterende 4 er beholdt som udlejningsenheder. Alle boligerne er udstyret med kvalitets køkkener, hårde hvidevarer og inventar fra Svane Køkkenet og Bosch. Som noget man sjældent ser indenfor rækkehusbyggeri, så er boligerne tilmed fuldmurede.

Boligerne er opført i en elegant rød/gul teglsten, antracitgrå 2-lags vinduer samt tagpap med listedækning. Hver bolig indeholder i stueplan en kombineret entré/bryggers, naturligvis med vaskesøjle, et badeværelse med væghængt toilet samt unidrain, et værelser/kontor og et køkkenalrum som går ud i et med stuen. På 1. salen er der 4 gode værelser fra 9 - 12 m² samt et badeværelse. Der er gulvvarme i hele huset, trælofter på 1. salen og betonlofter i stueplan. Alt i alt et gedigent byggeri, som er lige til at gå til.


BELIGGENHED
En forstad til Aarhus med en lys fremtid

Harlev er en satellitby til Aarhus med cirka 15 km ind til Aarhus C og med et indbyggertal på lige knap 4.000. Området øst for Stillingvej, vest for E45, nord for Gammel Harlev og syd for Herningmotorvejen vil efter alt at dømme undergå en forvandling fra landbrugsjord og områder fyldt med marker og afgrøder til en ny forstad med god beliggenhed i forhold til motorvejsnettet og Aarhus. Området er altså udset til vækstområde de næste mange år, såfremt tilstrømningen af mennesker til Aarhus fortsætter – hvilket det ser ud til at gøre.

Rækkehusene ligger i det sydlige Harlev med kort afstand til indkøb, skole og fritidsaktiviteter. Herudover bør det nævnes at der fra boligerne er under 1 km til Lillering Skov og godt 3 km til Aarhus Aadal Golf Club.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
527.520,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
992,-
Årlige driftsudgifter kr.
83.625,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
157,-
Pris i kr.
9.800.000,-
Afkast %
4,59 %
Kr./m²
18.421,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
532 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
456 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betonlofter
Toilet
Teglsten
+Mere

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK