SENEST SET
FAVORITTER

Skovagervej 2, 8240 Risskov

Smuk arkitektonisk ejendom i det gamle Psyk - Risskov

39.000.000,-
4,34 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1911067

 

Historie:
Utrolig flot og helt igennem unik ejendom, som tidligere var en del af det psykiatriske hospital i Risskov. I de seneste år har regionen i samar-bejde med KPA, KPC A/S og Lærernes Pension forberedt en omfattende omlægning og udvikling af områderne omkring det gamle psykiatriske hospital i Risskov. Det nye byområde navngives Bindesbøll Byen efter arkitekt Gottlieb Bindesbøll og kommer til at indeholde etableringen af mere end 1.200 nye boliger i det attraktive område. De gamle hovedbygninger omdannes til leje- og ejerlejligheder, samtidig med at der opføres eksklusive række- og punkthuse omkring det gamle renæssanceanlæg. Ombygningen af området er påbegyndt i 2018 og færdiggøres i etaper indtil udgangen af 2021/22.

Beliggenhed:
Bindesbøll Byen bliver Risskovs sydligste område, kun 2 km fra Aarhus midtby. Nærheden til skoven, parkarealerne og vandet gør området til ét af byens mest eftertragtede. Ejendommen er placeret centralt på anlæggets gamle adgangsallé, som forbliver områdets hovedpulsåre for kørende og gående trafik.

Ejendommen:
Ejendommen har tidligere været en varmecentral til hele det psykiatri-ske hospital, som nu konverteres til 25 ejerlejligheder. De 23 ejerlejligheder bliver indrettet med køkkenalrum, badeværelse samt soveværelse på første sal. Lejlighederne får en loftshøjde på ca. 6 meter, og der indrettes soveværelse på første sal i lejlighederne. Dvs. der kommer en trappe fra køkkenalrummet til soveværelset på første sal. Man skaber herved en newyorker lejlighed, der kan bebos af par eller enlige. Enhedsprisen pr. lejlighed er ca. 6.000 kr. pr. md. i leje, hvilket svarer til 3.000 kr. pr. person. Dette er langt under niveauet i Aarhus/Risskov. Derfor gives der også et års lejegaranti fra sælger. Der bliver ligeledes etableret to erhvervsenheder på ca. 22 kvm. Disse kan benyttes til liberalt erhverv.

Der bliver indrettet ca. 987 kvm. bolig, men pga. restriktioner kan det være, at kun 745 kvm. bliver registreret som bolig, 55 kvm. Som erhverv og 260 kvm. Som disponibelt areal. Alle arealer er lejebærende.Til ejendommen hører en stor flot have, som kan nydes af ejendommens beboere.

Der medfølger 6 stk. parkeringspladser til ejendommens beboere.

Denne ejendom bliver noget helt specielt og er en af de eneste ejendomme i det gamle psykiatriske hospital, som bliver udbudt som udlejningsejendom til private investorer.

Ejendommen leveres som turn-key ultimo 2020. Der forventes en udskudt skat på ca. 5 mio. kr. Der kan overtages af køber.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.904.700,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.797,-
Årlige driftsudgifter kr.
232.930,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
220,-
Pris i kr.
39.000.000,-
Afkast %
4,34 %
Kr./m²
36.792,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1060 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1780 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK